Nüfus Müdürlükleri YKS İçin Hafta Sonu Açık Olacak

Nüfus Müdürlükleri YKS İçin Hafta Sonu Açık Olacak

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi öğrenciler için önemli duyuru: Nüfus müdürlükleri hafta sonu da hizmet verecek.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılacak öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için önemli bir duyuruda bulundu. YKS'ye girecek adayların ihtiyaç duyacakları belgeleri temin etmeleri amacıyla, sınav merkezi olan il ve ilçe nüfus müdürlükleri hafta sonu da açık olacak.

Nüfus Müdürlükleri Çalışma Saatleri

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 8 Haziran Cumartesi günü nüfus müdürlükleri 07.00-17.00 saatleri arasında, 9 Haziran Pazar günü ise 07.00-15.30 saatleri arasında hizmet verecek. Sınava girecek adayların, vakit kaybı yaşamamaları için sınava giriş belgelerini ibraz ederek müracaat etmeleri gerekmektedir.

Belge İhtiyacı Olan Adaylar Dikkat!

YKS'ye katılacak öğrencilerin herhangi bir sorun yaşamamaları adına, sınav günleri öncesinde nüfus müdürlüklerine başvurarak gerekli belgelerini temin etmeleri önemlidir. Bu sayede sınav günü yaşanabilecek olası aksaklıkların önüne geçilebilecek.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, sınava girecek tüm adaylara başarılar diledi ve gerekli belgelerin zamanında temin edilmesi konusunda hassasiyet gösterilmesini vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.