Okul Önündeki Çöp Konteynerinden Çok Sayıda Türk Bayrağı Çıktı

Okul Önündeki Çöp Konteynerinden Çok Sayıda Türk Bayrağı Çıktı

Antalya Kepez ilçesinde bir okulun önündeki çöp konteynerinde bulunan çok sayıda Türk bayrağı polisi alarma geçirdi. Olay Yeri İnceleme ekipleri, çöpe atılan bayrakları titizlikle toplayarak delil poşetine koydu.

Olay, saat 19.00 sıralarında Kepez ilçesi Sakarya Bulvarı'nda meydana geldi. Motosikletiyle yoldan geçen bir vatandaş, yerde gördüğü Türk bayrağını almak için durduğunda, birkaç metre geride bulunan çöp konteynerinde çok sayıda Türk bayrağı olduğunu fark etti. Vatandaşın 112 Acil Çağrı Merkezi'ni araması üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Çöp Konteynerinde Bulunan Bayraklar Delil Torbasına Konuldu

Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü, Güvenlik Şube, Terörle Mücadele ve Olay Yeri İnceleme ekipleri hızla olay yerine ulaştı. Çöp konteynerinin bir okulun önünde bulunması nedeniyle ekipler, okul yetkililerine ulaşmaya çalıştı. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, çöp konteynerinde bulunan Türk bayraklarını tek tek itinayla delil torbasına koydu.

Güvenlik Kameraları İnceleniyor

Bir süre sonra okul yetkilisi olay yerine geldi ve polis ekipleri, Türk bayraklarının okuldan atılıp atılmadığını tespit edebilmek amacıyla güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Okul Önündeki Çöp Konteynerinden Çok Sayıda Türk Bayrağı Çıktı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.