Otomobilin önünü kesip sürücüye ateş açtılar

Otomobilin önünü kesip sürücüye ateş açtılar

Aksaray’ın Laleli Mahallesi’nde motosikletle bir otomobilin önünü kesen iki kişi, sürücüye tabancayla ateş açarak kaçtı. Omzundan yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, saldırganlar her yerde aranıyor.

Aksaray’ın Laleli Mahallesi Laleli Caddesi'nde meydana gelen olayda, 22 yaşındaki M.A.'nın kullandığı 16 FBD 32 plakalı otomobil, motosikletli iki kişi tarafından önü kesilerek durduruldu. Saldırganlardan biri, araçtan inmeden tabancayla ateş açtı.

Sürücü Omzundan Yaralandı, Saldırganlar Kaçtı

Motosikletin arkasında yolcu konumunda bulunan şahıs tarafından açılan ateş sonucu sürücü M.A. omzuna isabet eden kurşunla yaralandı. Saldırı sonrası motosikletli iki şüpheli hızla olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi. Çevredeki vatandaşlar, silah seslerini duyarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Polis Şüphelilerin Peşinde

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüye ilk müdahale ambulans içinde yapıldı ve ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kaçan saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Otomobilin önünü kesip sürücüye ateş açtılar

Otomobilin önünü kesip sürücüye ateş açtılar

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.