Paris 2024 Olimpiyatları TV+'ta Eurosport 4K Kanalıyla Canlı Yayında

Paris 2024 Olimpiyatları TV+'ta Eurosport 4K Kanalıyla Canlı Yayında

Eurosport, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için özel olarak hazırladığı Eurosport 4K Olimpiyat kanalını TV+ izleyicilerine sunuyor. Kanal, 26 Temmuz'da açılış seremonisiyle birlikte yayına başlayacak ve 11 Ağustos'a kadar sürecek.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları, 26 Temmuz'da Eurosport 4K Olimpiyat kanalı ile TV+ platformunda izleyicilerle buluşacak. Kanal, Olimpiyatların açılış ve kapanış seremonileri dahil olmak üzere 200 saatten fazla canlı yayını 4K kalitesinde sunacak.

Canlı Yayın ve Tekrarlarla Olimpiyat Heyecanı

Eurosport 4K Olimpiyat kanalı, voleybol, atletizm, yüzme, judo, artistik cimnastik gibi birçok spor dalındaki müsabakaları canlı olarak yayınlayacak. 24 saat kesintisiz yayın yapacak olan kanal, müsabakaların olmadığı saatlerde tekrar yayınlarıyla izleyicilere Olimpiyat ruhunu yaşatmaya devam edecek.

TV+ Premium Kullanıcılarına Özel

Eurosport 4K Olimpiyat kanalı, TV+ Premium kullanıcılarına özel olarak sunulacak. Türkiye'den 20 numaralı kanaldan, KKTC'den ise 19 numaralı kanaldan ulaşılabilecek. TV+ kullanıcıları, Olimpiyat Oyunları'nı 4K kalitesiyle kesintisiz izleyebilecekler.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları, Eurosport'un yeni kanalı ile TV+'ta sporseverlerle buluşacak ve unutulmaz anlara ev sahipliği yapacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.