Pınar Kurt Bayur'un Koleksiyonu Yaza Damga Vuracak

Pınar Kurt Bayur'un Koleksiyonu Yaza Damga Vuracak

Moda dünyasının dikkat çeken isimlerinden Pınar Kurt Bayur, Voque Uniq 2024 koleksiyonunu Harbiye'de düzenlediği göz alıcı bir defile ile moda severlere sundu.

Pınar Kurt Bayur, ünlü isimlerle yaptığı iş birlikleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Yeni koleksiyonunu tanıttığı defilede de bu geleneği bozmadı. Demet Şener ve Yağmur Ayaz gibi tanınmış mankenlerin yer aldığı defilede, Bayur'un 10 parçadan oluşan özgün tasarımları büyük beğeni topladı.

Renkli ve Işıltılı Tasarımlar

Koleksiyonun öne çıkan parçalarında rengarenk taşlar, zincirler, çiçekler ve parlak kumaşlar ağırlıklı olarak kullanıldı. Defilenin baş mankeni olan Demet Şener, sadece fermuarlardan oluşan ve tam 250 adet fermuarın kullanıldığı elbise ile podyumda boy gösterdi. Renkli fermuarlardan oluşan bu elbise, konuklardan büyük alkış aldı.

Zincirlerin Gücü

Yağmur Ayaz'ın sunduğu ve 150 metrelik zincir materyalin kullanıldığı elbise de defilenin dikkat çeken parçaları arasında yer aldı. Bu yaratıcı tasarım, moda severler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

2024 Yaz Modasına Damga Vuracak

Defilenin finalinde Demet Şener ile birlikte podyumda yer alan Pınar Kurt Bayur, konukları selamlayarak 2024 yaz tasarımlarının ışık saçacağını ve yaz renklerinin ön planda olacağını belirtti. Bayur'un iddialı ve göz alıcı tasarımları, yaz sezonunun trendlerini belirleyecek gibi görünüyor.

Pınar Kurt Bayur'un Voque Uniq 2024 koleksiyonu, moda dünyasına yeni bir soluk getirirken, renkli ve parlak tasarımlarıyla yaz sezonuna damga vurmaya hazırlanıyor.

Pınar Kurt Bayur'un Koleksiyonu Yaza Damga Vuracak

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.