PKK'lı Teröristler Köylerde Mühimmat Depolarını Patlattı: Siviller Tehlikede

PKK'lı Teröristler Köylerde Mühimmat Depolarını Patlattı: Siviller Tehlikede

PKK terör örgütü üyeleri, yerlerinin tespit edilmemesi için ormanları ateşe verdikten sonra şimdi de sivillerin canını hiçe sayarak köylerdeki mühimmat depolarını patlatıyor.

PKK'lı Teröristler Ormanları Ateşe Veriyor

Irak'ın kuzeyindeki köylere giren PKK'lı teröristler, sivilleri kalkan yaparak Türk güvenlik güçlerine havan atışı yapıyor. Yerlerinin tespit edilmemesi için ormanları ateşe veren teröristler, her türlü alçakça plana rağmen kaçacak yerleri olmadığını anlayınca bu kez Dergele ve Miska köylerindeki mühimmat depolarını patlattı.

Köylülerin Canını Hiçe Sayıyorlar

PKK'lı teröristler, köylülerin hayatını hiçe sayarak köy içindeki mühimmat depolarını havaya uçuruyor. Bu saldırılar sonucunda Dergele köyü tamamen ateşe verildi. Teröristlerin bu acımasız eylemleri, köylerdeki sivillerin can güvenliğini tehdit ediyor.

TSK Operasyonlarına Dikkatle Devam Ediyor

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), masum sivillere, çevreye ve doğaya zarar gelmemesi için operasyonlarına dikkatle devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Teröristler ne yaparsa yapsın kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacak" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler