Polis Memuru Numan Çebi Akıntıya Kapılarak Hayatını Kaybetti

Polis Memuru Numan Çebi Akıntıya Kapılarak Hayatını Kaybetti

Sarıyer Gümüşdere Plajı'nda kuzeniyle birlikte denize giren polis memuru Numan Çebi, akıntıya kapılarak boğuldu. Kuzeni Serdar Kocaman ise yoğun bakımda tedavi altında.

Sarıyer'de dün akşam saat 18.30 sıralarında meydana gelen olayda, polis memuru Numan Çebi (30) ve kuzeni Serdar Kocaman (26) denize girdi. Kıyıdan fazla açılan iki kuzen, akıntıya kapıldı ve boğulma tehlikesi geçirdi. Plajda bulunan cankurtaranlar, iki kuzeni denizden çıkararak ilk müdahaleyi yaptı.

Sağlık Ekipleri ve Jandarma Olay Yerinde

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, iki kuzenin ilk müdahalesini olay yerinde yaparak hastaneye kaldırdı. Numan Çebi, Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Serdar Kocaman ise Maslak'ta özel bir hastanede yoğun bakıma alındı ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Görgü Tanığının İfadeleri

Olayı gören İbrahim Aysel, "Boğulanları gören cankurtaranlar müdahale için koştular. Ardından ambulans ve jandarma geldi. Sağlık ekipleri boğulma tehlikesi geçiren gençlere kalp masajı yaptı. Gördüğüm kadarıyla 3 kişilerdi. İkisini kurtarmışlar, biri de baygın haldeydi. Hayatını kaybetmiş. Plaj çalışanları gençlerin yardımına koştu" diye konuştu.

Polis Memuru Numan Çebi Akıntıya Kapılarak Hayatını Kaybetti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.