Ramazan Erkoyuncu, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlık Seçimleri İçin Çalışmalara Başladı

Ramazan Erkoyuncu, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlık Seçimleri İçin Çalışmalara Başladı

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu, 27 Temmuz 2024'te gerçekleştirilecek Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlık seçimleri için hazırlıklara başladı. Seçim bürosu açılışı yoğun ilgi gördü.

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, 27 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak olan 72. Mali Genel Kurul ve başkanlık seçimleri için çalışmalarına hız verdi. Erkoyuncu'nun seçim bürosu açılışı, çiftçiler tarafından büyük ilgi gördü. Çiftçiler, Başkan Erkoyuncu'ya yeni dönemde de destek vereceklerini belirttiler.

Başkan Erkoyuncu'nun Vizyonu

Başkan Erkoyuncu, yeni dönemde de çiftçilerin refahını ön planda tutarak çalışmalara devam edeceğini vurguladı. "Çiftçilerimizin yanında olmak ve onların sorunlarına çözüm üretmek bizim en önemli görevimizdir. Göreve geldiğimiz andan itibaren bu bilinçle hareket ettik ve çiftçimize her türlü desteği verme gayretinde olduk" dedi.

Ramazan Erkoyuncu, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlık Seçimleri İçin Çalışmalara Başladı

"Bu Bir Baskın Seçim Değildir"

Erkoyuncu, baskın erken seçim iddialarına da yanıt verdi. "Seçim malum olduğu üzere gelecek yıldı. Ancak geçmişteki seçim takvimlerine göre, sekiz genel kuruldan altısı üç yılda bir yapılmış. Dolayısıyla çiftçiler ve aday olacak arkadaşlar seçimlerin üç yılda bir olacağını bekliyorlardı. Bu nedenle erken seçim kararı aldık, baskın erken seçim değildir," şeklinde konuştu.

Mali Durum ve Şeffaflık Vurgusu

2029 Mart ayı itibariyle kurumun borçsuz olacağını belirten Erkoyuncu, süreci şeffaf bir şekilde yönettiğini söyledi. "Geçen yıl itibariyle gıda grubunun 9 milyar 350 milyon borcu vardı. Yoğun bir çalışmayla ve yüzde 15 sabit faizle bunu yapılandırdık. 2029 Mart ayının sonu itibariyle kim gelirse gelsin, buranın bir kuruş borcu kalmayacak" dedi.

Ramazan Erkoyuncu, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlık Seçimleri İçin Çalışmalara Başladı

"Elinizi Vicdanınıza Koyun"

2021 seçimlerine gitmeden önce verdiği tüm sözleri yerine getirdiğini söyleyen Başkan Erkoyuncu, "Bu üç yılı açık bir alınla, sizleri hiçbir şekilde mahcup etmeyecek şekilde tamamladığıma inanıyorum. Yeniden dört yıllık dönem için sizlerden vekalet istiyorum. Elinizi vicdanınıza koyup bütün duygusallıktan arınarak aklınıza ve vicdanınıza danışarak hareket etmenizi rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Seçim Bürosu Açılışı

Yoğun katılımla gerçekleşen seçim bürosu açılışının ardından Başkan Erkoyuncu, "Hepinizden Allah razı olsun. Sizleri asla mahcup etmedim, etmeyeceğim. Bunu hissettiğim gün ceketimi alır giderim" diyerek destek veren çiftçilere teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.