Reeder, TOGG'un Ardından Türkiye'ye İkinci Yerli Elektrikli Aracı Getiriyor!

Reeder, TOGG'un Ardından Türkiye'ye İkinci Yerli Elektrikli Aracı Getiriyor!

Yerli teknoloji devi Reeder, elektrikli otomobil pazarına iddialı bir giriş yapıyor. Üç farklı modelle pazara sunulacak araçların ilk siparişleri alındı.

Türkiye'nin yerli otomobil üretimine olan ilgisi hız kesmeden devam ediyor. TOGG'un ardından, yerli teknoloji şirketi Reeder de elektrikli otomobil pazarına iddialı bir giriş yapıyor. Şirket, 'reEV Classical', 'reeder Fancy' ve 'reeV Max' isimli üç farklı modelle pazara sunulacak araçların ilk siparişlerini almaya başladı.

pngtree-gold-fabric-coated-car-vehicle-on-black-background-in-3d-render-picture-image-6932791.webp

Reeder Teknoloji CEO'su Uygar Saral, yüzde 80 yerlilik hedefiyle yola çıktıklarını ve güçlü partnerlerle çalışarak fiyat-kalite dengesini yakalamayı amaçladıklarını belirtti. Saral, "Dünyanın en büyük 13. otomotiv üreticisi olan Türkiye'de, Reeder olarak güçlü partnerlerle fiyat-kalite optimizasyonuna odaklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

reeder-otomobil.png

Şirketin en dikkat çeken modellerinden biri olan reEV Max, üst segmentte konumlandırılıyor. 70 km maksimum hız ve 120 km menzil sunan araç, TOGG'a göre daha uygun fiyatlı olacak. Seri üretimine Eylül 2024'te başlanması planlanan modelin ilk satışları Ekim ayında gerçekleştirilecek.

Reeder'ın bu hamlesi, Türkiye'nin elektrikli otomobil pazarındaki yerini güçlendirecek ve yerli üretime olan talebi artıracağı düşünülüyor. Önümüzdeki dönemde Reeder'ın diğer modellerinin de satışa sunulmasıyla birlikte, Türk otomotiv sektörü önemli bir dönüşüm yaşayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum