Reway Club’ın Ayrıcalıklı Dünyası ile Tanışın

Reway Club’ın Ayrıcalıklı Dünyası ile Tanışın

Reway Club’ın Ayrıcalıklı Dünyası ile Tanışın

Büyük şehirde yaşamanın birçok artısı olduğu gibi birçok götürüsü de var. Örneğin yapmak istediğiniz birçok şeyi şehrin dışına çıkmadan halletmeniz mümkün. Ancak bir yandan da şehrin kalabalığı, trafiği derken şehir yaşantısından bunalmanız da yine olası. Şehrin karmaşası içinde kendinize vakit ayırmak, hayatın tadını çıkarmak veya dinlenmek istediğinizde ise karşınıza çıkacak birçok opsiyon içinden hangisini seçeceğiniz de ayrı bir zorluk olabilir. Ancak Ankara’da yaşamaktaysanız bu şehirden daha çok keyif alabilmeniz ve kendinize verdiğiniz değeri gösterebilmeniz için Reway Club sizleri beklemekte.

Bu ayrıcalıklı dünyanın size ne gibi eşsiz imkanlar sunduğuna gelin yakından bakalım.

Reway Club ile Hayata Farklı Bakın

Şehir içinde bir yerden bir yere ulaşabilmek kimi zaman oldukça zorlayıcı olabiliyor. Bazen yapmak istedikleriniz için saatlerce yol gitmeniz gerekebiliyor. Ancak Reway Club rahatça ulaşabileceğiniz merkezi konumu ile sizleri bekliyor. Yapmak istediğiniz birçok farklı aktivite imkanını bir arada barındıran bu lüks yaşam merkezi, aynı zamanda sizi sürekli trafiğe çıkma ve vakit kaybetme derdinden de kurtarıyor. Böylelikle, daha Reway’e gelirken bile ayrıcalıklı hissetmeniz mümkün.

Konumu Ankara’nın merkezinde olmasına rağmen, Reway sizlere kalabalıktan uzak ve kişisel bir deneyim de vaat ediyor. Sakinliği ve yenilenmeyi dilerseniz kendi başınıza, dilerseniz de dostlarınızla keyifle deneyimlemenizi sağlıyor. Böylelikle de sadece bir yaşam merkezinden çıkarak şehrin içinde, hayata farklı bakmanızı sağlayacak bir konfor alanı haline geliyor.

Bu benzersiz kulüpte şıklığı ve lüksü bir arada hissedeceğiniz bir mimari zarafet sizi karşılıyor. İç mimarideki sıra dışı dokunuşları ise Reway’in dört katında da ayrı ayrı hissetmeniz mümkün. Peki bu dört katlı eşsiz dünya sizlere neler vaat ediyor?

Reway ile Hayattan Keyif Alarak Yenilenin

Ankara’nın kalbi Çankaya Yıldızevler’deki bu lüks yaşam merkezi size yapmak istediğiniz birçok aktivite için en özel deneyimleri sunuyor. Rahatlatıcı aktiviteler, lezzetli yemekler yemek veya kendinizi geliştirmek isterseniz, bunların hepsi için Reway sizlere kişiselleştirilmiş bir deneyim vaat ediyor. Gelin bu deneyimlere birlikte bakalım:

Lüks otel konseptinde spa deneyimi

Reway’in (https://reway.com.tr/) sizlere sunduğu spa deneyimi sadece bir masaj ve sauna deneyimi ile sınırlı kalmıyor. Öncelikle sizi zarif tekstil ürünleri ve benzersiz kokular karşılıyor. Bunların eşliğinde ise size özel tasarlanan masaj deneyiminden faydalanabiliyorsunuz. Tabii ki bunun yanı sıra Thai masajı, Bali masajı, ayak masajı ve daha birçok farklı masaj türünü deneyimlemeniz de burada mümkün. Hangisini seçerseniz ise ihtiyaçlarınıza en uygun şekilde deneyimli terapistler tarafından masajınız titizlikle yapılıyor.

Reway’deki spa imkânı içinde masajın yanı sıra hamam keyfi de yapabilirsiniz. Burada sizin için ayrılan bir zamanda çeşit çeşit Türk hamamını deneyebilirsiniz. Geleneksel hamam kültürünün modern mimariyle birleştiği bu ortamda kendinizi sakinliğe bırakarak nazik ışık oyunlarının tadını çıkarabilirsiniz. Derinlemesine bir temizlik için Sultan Hamamı, kese ve aromatik sabunlar için Şehzade Hamamı ve peeling ile köpük masajı için de Hünkâr Hamamını tercih edebilirsiniz.

Gastronomi şöleni

Reway’de Ankara’nın en eşsiz lezzetlerini deneyimlemeniz mümkün. Çünkü burada şefler size sofistike tatlar sunmakla kalmayıp sizin tercihlerinize göre de menüler hazırlamakta. Böylelikle dilerseniz dünya mutfağının çeşitliliği ile yemeğinizin tadını çıkarabilir, dilerseniz de kişisel zevkleriniz ve tercihlerinizi belirterek bizzat size özel bir deneyim de yaşayabilirsiniz. Reway’in restoranın sunduğu diğer bir ayrıcalık olan ünlü şef Hazer Amani imzalı menüleri de bu lüks ortamda tadabilirsiniz. Bu lezzet şöleni ise ayrıca ünlü DJ Doğuş Cabakcor’un hazırladığı müzik listeleriyle taçlanacaktır.

Güçlenin ve hedeflerinize ulaşın

Reway’i tercih ederek deneyimleyebileceğiniz bir başka benzersiz şey ise spor imkanlarıdır. Reway sizleri her daim son teknoloji spor ekipmanları ile bekler. Burada dilerseniz NASM sertifikalı kişisel antrenörler ile fitness yapabilirsiniz ve böylece bizzat sizin için oluşturulmuş yakın takipli programlar eşliğinde hedeflerinize kolayca varabilirsiniz. Fitness imkanının yanı sıra, Reway’de reformer pilates de yapabilirsiniz. Yine uzmanlar eşliğinde size özel hazırlanacak programlarla ilerleyebilir ve dilediğinizce gelişebilirsiniz.

Reformer pilates ve fitness aletlerini daha yakından görmek için Reway’in Instagram sayfasına göz atabilirsiniz.

Uzman diyetisyenlerle çalışın

Burada spor imkanı ile sağlığınızı artırabileceğiniz gibi beslenmenizle de bunu pekiştirebilirsiniz. Diyetisyenler eşliğinde, gerekli ölçüm ve takibiniz sayesinde size en uygun diyet programlarına rahatça erişebilirsiniz. İster kilo kaybetmek hedefinde olun, ister metabolizmanızı hızlandırmak, Reway’de hangi diyet programı ile ilerlemek isterseniz isteyin kişisel bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bunlara ek olarak anti inflamatuar beslenmeden tutun vejetaryen beslenmeye kadar birçok farklı beslenme türünü de diyetiniz ile birleştirmeniz de mümkün olacaktır. Ayrıca, spor ve diyetisyen imkanlarını bir arada tercih ederseniz de iki alanda da sizinle ilgilenen uzmanlar birlikte çalışıp size daha da uygun programlar sunabilirler.

Reway Club ile merhaba diyebileceğiniz bu ayrıcalıklar dünyasına Reway’in web sitesi üzerinden kolayca ulaşabilir. Bunlar ve daha nice lüks imkanı istediğiniz zaman deneyimleyebilirsiniz. Hayatın koşuşturmacasında Reway ile rahatlık ve keyfe her zaman yer var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.