Şakacı Abdullah Çelik, şakazedeleri ağlattı

Sosyal medyada yaptığı şakalarla tanınan Abdullah Çelik, bu kez güldürmek yerine kadınlara çiçek dağıtarak kadına yönelik şiddete dikkat çekti. Çiçeklerin içine koyduğu notlarla duygusal anlar yaşatan Çelik, kadınların kalplerine dokundu.

Sosyal medya platformlarında yaptığı şakalarla tanınan ve geniş bir kitle tarafından takip edilen Abdullah Çelik, bu sefer alışılmışın dışında bir projeyle karşımıza çıktı. Genellikle yoldan geçen insanlara şakalar yaparak onları güldüren Çelik, son çekimlerinde kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla duygusal bir video hazırladı. Bursa başta olmak üzere birçok şehirde kadınlara çiçek dağıtan Çelik, verdiği çiçeklerin içine yazdığı notlarla onları hem mutlu etti hem de duygulandırdı.

Şakacı Abdullah Çelik, şakazedeleri ağlattı

"Yaşam, Her Kadının Hakkıdır" Mesajı Duygulandırdı

Abdullah Çelik’in dağıttığı çiçeklerin içerisine yerleştirdiği notlar, kadınları derinden etkiledi. “Yaşam, her kadının hakkıdır. Bu gül, bu mücadelenin ve sevginin simgesidir. İyi ki varsınız” mesajı, çiçeği alan kadınların bir kısmını mutlu ederken bazıları gözyaşlarını tutamadı. Çelik, bu anlarda kadınları teselli ederek onlara destek oldu.

Şakacı Abdullah Çelik, şakazedeleri ağlattı

Kadına Yönelik Şiddete Duyarlılık Çağrısı

Abdullah Çelik, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, bugüne kadar yaptığı şovlarla insanları güldürmeyi başardığını ancak bu kez çok farklı bir amaca hizmet etmek istediğini belirtti. Çelik, "Kadınlara karşı yapılan şiddetin artık son bulması gerekiyor. Onlara çiçeklerle ufak bir mutluluk vermek, yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Umarım bu çekimlerle bir nebze de olsa farkındalık yaratabilmişizdir" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.