Sakarya'daki patlamayı araştırmak için 2 müfettiş görevlendirildi

Sakarya'daki patlamayı araştırmak için 2 müfettiş görevlendirildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlamayı araştırmak için 2 müfettiş görevlendirildiğini açıkladı.

Hendek ilçesinde bulunan Oba Makarna fabrikasının adeta bir cephanelik gibi patladığı olayda 30 kişi yaralandı, 1 kişinin ise cansız bedenine ulaşıldı. Ağır yaralanan 6 vatandaştan 2'si entübe edildi. Soğutma çalışmaları esnasında hafif yaralanan 3 itfaiye eri ise ayakta tedavi altına alındı. 5 yaralının taburcu edildiği öğrenilirken, patlama bölgesinde ekiplerin soğutma çalışmaları sürüyor. Yaralıların tedavileri ise Sakarya, İstanbul, Kocaeli ve Düzce'de bulunan hastanelerde devam ediyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal paylaşım sitesi X hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

"Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlamada yaralanan işçi kardeşlerimize Allah'tan acil şifalar diliyor, kendilerine ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Bakanlık olarak süreci yakından takip ediyoruz. Bakanlığımız tarafından yaşanan olayı araştırmak üzere 1 başmüfettiş ile 1 müfettiş görevlendirilmiştir. Müfettişlerimiz gerekli incelemeleri yapacaktır."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.