Saman balyalarını çekince gerçek yük ortaya çıktı

Saman balyalarını çekince gerçek yük ortaya çıktı

Konya'da polis ekiplerince durdurulan bir tırda saman balyalarının arasına gizlenmiş kaçak sigara, elektronik sigara, nargile tütünü ve puro ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Karatay Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, merkez Karatay ilçesi İstiklal Mahallesi'nde durumundan şüphelenilen bir tır üzerinde inceleme gerçekleştirdi. 63 AHS 046 plakalı saman balyası yüklü tırın sürücüsü İ.K. (32) ve yanındaki S.K. (20) polis ekiplerinin dikkatini çekti ve durduruldu.

Saman balyalarının içinde kaçakçılık

Kaçak Ürünler Saman Balyalarının Arasında Bulundu

Yapılan aramada, saman balyalarının arasında gizlenmiş şekilde 1.950 paket gümrük kaçağı sigara, 158 adet elektronik sigara, 237,5 kg nargile tütünü ve 90 paket puro ele geçirildi. Olayın ardından kaçak ürünler ve yakalanan şahıslar Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Saman balyalarının içinde kaçakçılık

Soruşturma Devam Ediyor

Polis ekipleri, kaçakçılıkla ilgili başlatılan tahkikatı sürdürüyor. Konya’da kaçak ürünlerin dağıtımının önlenmesine yönelik denetim ve operasyonların kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.