’Sapıktır’ ilanı ilçeyi karıştırdı

’Sapıktır’ ilanı ilçeyi karıştırdı

Adana'nın Seyhan ilçesinde birçok otobüs durağına ve direğe asılan "3 yaşındaki çocuğa saldırıda bulundu" yazılı ilanlar, vatandaşları şaşkına çevirdi. Olayla ilgili sosyal medya üzerinden tepkiler büyüyor.

Adana'nın Merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi Girne Bulvarı'nda yaşanan olayda, kimliği belirsiz kişiler tarafından birçok aydınlatma, trafik direği ve otobüs durağına asılan ilanlar, görenleri hayrete düşürdü. Üzerinde bir erkek şahsın fotoğrafı bulunan ve "3 yaşındaki çocuğa saldırıda bulundu. Görenler polise haber versin. Herkesin haberi olsun, sapıktır" yazılı afişler, dikkatleri üzerine çekti.

’Sapıktır’ ilanı ilçeyi karıştırdı

Sosyal Medyada Büyük Tepki

İlanları gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Birçok kişi, ilanların fotoğrafını çekerek sosyal medya hesaplarından paylaştı. Paylaşımlar, kısa sürede geniş kitlelere ulaşarak büyük bir tepki topladı.

’Sapıktır’ ilanı ilçeyi karıştırdı

"Gerçekten Çok Acı"

İlanı görüp şaşıran Münirek Gök isimli vatandaş, konuyla ilgili düşüncelerini şöyle ifade etti: "İğrenç bir durum. Biz de böyle şeyleri maalesef çok görüyoruz. Böyle durumlarda aslında bu durumun araştırılması gerekmektedir. Bu tabi ki de doğru değildir ancak burada canı yanan bir insan olabilir. O rehavetle ne yaptıklarını insanlar bilemiyor. Adli makamlara bırakmak daha iyi olur. Eğer böyle bir durum varsa gerçekten çok acı. Çocuklar bizim canımız, ciğerimiz, geleceğimiz. İnşallah böyle bir durum yoktur."

’Sapıktır’ ilanı ilçeyi karıştırdı

Adli Makamlar İnceleme Başlattı

Olayla ilgili olarak Adana Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, ilanın asılma nedenini ve içeriğinin doğruluğunu araştırmak üzere inceleme başlattı. Vatandaşlardan bu tür durumlarda provokasyona gelmemeleri ve yetkililere haber vermeleri istendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler