Seçil Erzan Davasında Fatih Terim'in İfadesi Tartışma Yarattı

Seçil Erzan Davasında Fatih Terim'in İfadesi Tartışma Yarattı

Yüksek kar vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu'nun da bulunduğu birçok ismi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan'ın davasında, Fatih Terim'in "müşteki" sıfatıyla ifade vermesine avukatından itiraz geldi.

Yüksek kar getirisi vadederek, tanınmış futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 28 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ve 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan davası İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam ediyor. Davanın müştekilerinden olan Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde Bodrum Adliyesi'nde ifade vermişti. Ancak, Erzan’ın avukatı, Terim’in ifadesine itiraz ederek mahkemeye dilekçe sundu.

"Kapalı Duruşma Kabul Edilemez"

Seçil Erzan’ın avukatı tarafından İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunulan itiraz dilekçesinde, Fatih Terim'in ifadesinin alındığı 20 Ağustos tarihli duruşmanın kapalı olarak yapılmasına karşı çıkıldı. Dilekçede, Terim’in ifadeye çağrıldığı duruşmanın kapalı yapılmasının tensip kararına aykırı olduğu, Erzan’ın savunma hakkının kısıtlandığı ve bu durumu asla kabul edemeyecekleri belirtildi. Ayrıca, Erzan’ın avukatı, Terim’in ifadesinin sanık ve avukatının katılımıyla yapılacak açık duruşmada alınmasını talep etti.

Erzan Davasında Yargılama Süreci Devam Ediyor

Seçil Erzan, yüksek kar vaadiyle birçok tanınmış ismi dolandırdığı iddialarıyla yargılanırken, davadaki gelişmeler kamuoyunda geniş yankı bulmaya devam ediyor. Erzan’ın avukatı tarafından yapılan itirazın nasıl sonuçlanacağı ve yargılamanın gidişatına etkisi merakla bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.