Seçil Erzan: Fatih Terim’in parasını başkalarına faiz olarak ödedim

Seçil Erzan: Fatih Terim’in parasını başkalarına faiz olarak ödedim

Seçil Erzan, savunmasında Fatih Terim’in parasını başkalarına faiz olarak ödediğini ve futbolculara parayı elden teslim ettiğini söyledi.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve Seçil Erzan ile Ali Yörük'ün tutuklu yargılandığı davada, ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan savunmasına devam etti. Aralarında Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 30'dan fazla kişiyi 25 milyon dolar ve 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı ileri sürülen Erzan, duruşmada önemli açıklamalarda bulundu.

"Fatih Terim'in Parasıyla Başkalarına Faiz Ödedim"

Savunması sırasında Erzan, Fatih Terim'in parasını başkalarına faiz olarak ödediğini itiraf etti. "Fatih Terim’e 700 bin dolar iade ettim" diyen Erzan, bu parayı elden teslim ettiğini belirtti. Ayrıca, Terim dışında başka futbolculara da gişe dışı ödemeler yaptığını ve parayı masaj sırasında teslim ettiklerini söyledi.

"Herkes Faizin Nereden Geldiğini Biliyordu"

Erzan, savunmasında şu ifadeleri kullandı: "Bu insanların hepsi faizin hukuka aykırı yerden geldiğini biliyordu. Bana 'git kimden alacaksan al, parayı bize ver' diyorlardı." Bu açıklamalar, davada önemli bir dönüm noktası olarak dikkat çekti.

Duruşma, verilen aranın ardından devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.