Seçil Erzan’ın Dolandırıcılık Davasında Yeni Gelişmeler

Seçil Erzan’ın Dolandırıcılık Davasında Yeni Gelişmeler

Seçil Erzan’ın yargılandığı davada, mahkeme süreci devam ediyor. Erzan’ın yaklaşık 25 milyon dolar ve 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı öne sürülüyor.

Aralarında ünlü futbolcuların da bulunduğu 30'dan fazla kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın davası İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye devam ediyor. Erzan, yüksek karlı ve güvenilir bir fon olduğunu söyleyerek, aralarında Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırmakla suçlanıyor. Ayrıca, fonun Fatih Terim gibi ünlü isimlerin de dahil olduğu bir yatırım aracı olduğunu iddia ederek insanları kandırdığı öne sürülüyor.

25 Milyon Dolar ve 7 Milyon 384 Bin Liralık Vurgun

Seçil Erzan’ın, 30'dan fazla kişiyi toplamda yaklaşık 25 milyon dolar ve 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia ediliyor. Mahkemede, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük ile birlikte 4 tutuksuz sanık da hazır bulundu. Mahkemeye taraf avukatları da katıldı ve duruşma yoklamanın yapılmasıyla devam etti.

Duruşma Süreci Devam Ediyor

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, Seçil Erzan ve diğer sanıklar hakkındaki suçlamalar ve deliller değerlendiriliyor. Yüksek karlı özel fon vaadiyle ünlü isimlerin de dolandırılması olayı, büyük bir yankı uyandırmış ve mağdurların şikayetleri doğrultusunda dava açılmıştı. Davanın bir sonraki duruşması için süreç devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.