Şefikcan Karıştı! 5 El Ateş Edip Yaraladı

Şefikcan Karıştı! 5 El Ateş Edip Yaraladı

Konya'nın Selçuklu ilçesindeki Şefikcan Parkı'nda çıkan kavgada bir kişi silahla vurularak yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, şüpheli kaçtı ve polise ateş açtı. Polis ekipleri geniş çaplı arama başlattı.

Konya’nın Selçuklu ilçesi Şefikcan Parkı'nda bugün öğleden sonra yaşanan silahlı kavga büyük panik yarattı. Olay, bir kişinin silahla yaralandığı ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle başladı.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

Polis ekipleri, olay yerine ulaştıklarında bir kişiyi yaralı halde buldu. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının durumu hakkında henüz bilgi verilmedi.

sefikcan-parki.jpg

Şüpheli Polise Ateş Açıp Kaçtı

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, şüpheli bir kişinin silahla dolaştığını fark etti. Polisin yaklaşması üzerine şüpheli kaçmaya başladı. Kovalamaca sırasında şüpheli, polise ateş açarak izini kaybettirmeye çalıştı. Çok sayıda polis ekibi, şüphelinin peşine düştü.

Silah 15 Temmuz İlkokulu'nda Bulundu

Polis ekipleri, şüphelinin kaçışı sırasında silahını 15 Temmuz İlkokulu içinde bıraktığını tespit etti. Silah, okul içerisinde yapılan arama sırasında bulundu. Şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir arama başlatıldı.

Polis Şüpheliyi Arıyor

Şu ana kadar şüphelinin izine rastlanamadı. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum