Şehit Uzman Çavuş Selçuk Özer'in İsmi Parka Verildi

Şehit Uzman Çavuş Selçuk Özer'in İsmi Parka Verildi

Akşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı ikinci oturumunda şehit Selçuk Özer'in ismini Yarenler Mahallesi'ndeki bir parka verme kararı aldı. Tüm meclis üyeleri ayağa kalkarak oy birliği ile bu kararı kabul etti.

Akşehir'in Haziran ayı ikinci Belediye Meclisi oturumu, Akşehir Belediyesi ana hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantının önemli gündem maddelerinden biri, şehit Uzman Çavuş Selçuk Özer'in isminin Yarenler Mahallesi'ndeki bir parka verilmesi teklifiydi.

Tüm Meclis Üyeleri Ayakta Oy Kullandı

Belediye Başkanı A. Nuri Köksal, toplantıda yaptığı konuşmada, Akşehir'in şehitlerine verdiği değeri ve önemi vurguladı. Başkan Köksal, "Şehitler beldesi Akşehir'in 31 Mayıs'ta sene-i devriyesi olan Doğrugözlü şehidimiz Selçuk Özer'le ilgili bu kararı bütün Akşehir halkı adına belediye meclisimizin de milli duruş ve hassasiyetini belirtmesi adına ayakta oylamamızı teklif ediyorum. Selçuk Özer şehidimiz ve bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun" dedi.

Oy Birliği ile Kabul Edildi

Başkan Köksal'ın konuşmasının ardından, tüm meclis üyeleri ayağa kalkarak oylamaya katıldı. Şehit Selçuk Özer'in isminin Yarenler Mahallesi'ndeki parka verilmesi teklifi, oy birliği ile kabul edildi. Bu karar, Belediye Meclisi'nin milli duruşunu ve şehitlere olan hassasiyetini bir kez daha gösterdi.

Temmuz Ayında Meclis Tatil Edilecek

Nasreddin Hoca Şenlikleri nedeniyle belediye meclisi, Temmuz ayında tatil edilecek. Bir sonraki Belediye Meclisi toplantısı ise 5 Ağustos 2024 Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Bu anlamlı karar, Akşehir halkı ve şehit Selçuk Özer'in ailesi için büyük bir onur kaynağı oldu. Başkan Köksal ve meclis üyeleri, bu kararla şehitlere olan minnettarlıklarını bir kez daha dile getirmiş oldular.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler