Şehri ayağa kaldıran kayıp kızlar paten kayarken bulundu

Şehri ayağa kaldıran kayıp kızlar paten kayarken bulundu

Bursa'da paten kaymak için evden çıkan ve yağmur nedeniyle metro seferlerinin iptali sonucu eve dönemeyen 3 kız arkadaş, AVM'de güvenlik görevlileri tarafından bulunarak ailelerine teslim edildi. Ailelerin kavuşma anları kameralar tarafından kaydedildi.

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi'nde yaşayan 10 yaşlarındaki Zeynep, Meryem ve Sümeyye, paten kaymak için Nilüfer ilçesindeki bir alışveriş merkezine gitmek üzere evden ayrıldı. Ancak, şiddetli yağmur nedeniyle metro seferlerinin iptal olması sonucu eve dönemeyen kızlar, alışveriş merkezinde mahsur kaldı.

Aileler ve Mahalleli Seferber Oldu

Geç saatlere kadar eve dönmeyen kızlarına ulaşamayan aileler, durumu polis ekiplerine bildirerek yardım istedi. Aynı zamanda mahalle sakinleri ve komşular, kaybolan 3 kız çocuğunu bulmak için adeta seferber oldu. Tüm Bursa halkı, kayıp kızlardan haber almak için büyük bir çaba sarf etti.

Şehri ayağa kaldıran kayıp kızlar paten kayarken bulundu

Güvenlik Görevlileri Kızları Buldu

Nihayetinde, alışveriş merkezinin güvenlik görevlileri tarafından bulunan kızlar, ailelerine teslim edildi. Aileler, güvenlik görevlilerinden aldıkları sevindirici haber üzerine hemen alışveriş merkezine giderek kızlarına kavuştu. Kavuşma anında duygusal anlar yaşanırken, aileler gözyaşlarına hakim olamadı ve bu anlar kameralar tarafından anbean kaydedildi.

Şehri ayağa kaldıran kayıp kızlar paten kayarken bulundu

Mahallede Büyük Sevinç

Emek Mahallesi'nde ise yüzlerce kişi sokaklarda kaybolan kızları bekledi. Evlerine dönen kızlar, mahalleli tarafından alkışlarla karşılandı. Minik kızların yağmur nedeniyle iptal olan metro seferine binemeyip alışveriş merkezinde mahsur kaldıkları öğrenildi. Bursa'yı ayağa kaldıran olay, ailelerin kızlarına kavuşmasıyla mutlu sonla noktalandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler