Selçuk Üniversitesi'nden emekli akademisyenin cesedi çöplükte bulundu

Selçuk Üniversitesi'nden emekli akademisyenin cesedi çöplükte bulundu

Mersin'in Bozyazı ilçesindeki çöplükte bidon içinde çıplak halde bulunan erkek cesedinin, Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz'e ait olduğu tespit edildi. Olayla ilgili olarak şahsın oğlu O. Doludeniz gözaltına alındı.

Mersin'in Bozyazı ilçesi Ustalar Mahallesi'nde, belediye işçileri çöp dökme alanına gittiklerinde plastik bir bidon içinde çıplak halde bir erkek cesedi buldu. Olayın hemen ardından jandarma, polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Ceset üzerinde yapılan ilk incelemelerin ardından kimliği belirsiz kişi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ceset Selçuk Üniversitesi'nden Emekli Öğretim Görevlisine Ait Çıktı

Olayın araştırılmasının ardından polis, bidon içindeki cesedin, Anamur ilçesi İskele Mahallesi'nde yaşayan ve Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli olan öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz'e ait olduğunu belirledi. Doludeniz'in oğlu O. Doludeniz ise şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı.

selahattin-doludeniz.jpg

Oğlunun Çelişkili İfadeleri Dikkat Çekti

Polis ekipleri, şüpheli O. Doludeniz'in çelişkili ifadeleri üzerine gözaltı işlemi gerçekleştirdi. Şüpheli, ilk ifadesinde babasıyla uzun süredir aralarının bozuk olduğunu, bu nedenle kısa süreliğine evden ayrıldığını ve döndüğünde babasını ölü bulduğunu söyledi. Babasının cesedini bir bidona koyup ticari taksiyle Bozyazı'daki çöp alanına bıraktığını belirtti.

Ölüm Nedeni Otopsi Sonrasında Belli Olacak

Ceset üzerinde yapılan ilk incelemelerde delici veya kesici bir alet izine rastlanmazken, kesin ölüm sebebinin otopsi sonucunda belirleneceği ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.