Selçuklu Sanat Akademisi, 3 Yılda 5 Binden Fazla Kursiyer Mezun Verdi

Selçuklu Sanat Akademisi, 3 Yılda 5 Binden Fazla Kursiyer Mezun Verdi

Selçuklu Belediyesi tarafından şehrin sanat hayatına katkı sağlamak amacıyla kurulan Selçuklu Sanat Akademisi, yaz kurslarıyla 327 kursiyere eğitim veriyor.

Selçuklu Belediyesi'nin şehrin sanat hayatına katkı sağlamak amacıyla kurduğu Selçuklu Sanat Akademisi, her yaştan vatandaşa sanat eğitimi sunmaya devam ediyor. Akademinin 9. Dönem Yaz Kursları kapsamında Çocuk ve Yetişkin Drama, Doğaçlama Atölyesi, Çocuk Piyano, Diksiyon, Etkili İletişim, Liderlik ve Kişisel İmaj Yönetimi, Okuma Tiyatrosu gibi alanlarda toplam 327 kursiyer eğitim görüyor. Kurslar, 25 Ağustos'ta sona erecek.

Pekyatırmacı: "Sanat Hayatına Katkı Sağlamaktan Memnunuz"

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Sanat Akademisi’nin sanat hayatına yaptığı katkılardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Pekyatırmacı, "Selçuklu Sanat Akademisi’ni kurduğumuzdan bu yana 3 yıl geçti. Bu süreçte sanatı, müziği ve tiyatroyu sevdirmek amacıyla başlattığımız eğitimlerle çok güzel sonuçlar elde ettik. 35 farklı branşta 5 bin 454 kursiyer mezun ettik. Akademimiz, düzenlediği etkinliklerle 66 bin 613 kişiye ulaştı. Bu heyecan ve azimle şehrimizin kültür ve sanat hayatına katkı sunmaya devam edeceğiz." dedi.

Sanat Akademisi Yeni Sanatçılar Yetiştirecek

Başkan Pekyatırmacı, akademinin kurulduğu günden bu yana hem öğrenciler hem de yetişkinler için önemli bir sanat merkezi haline geldiğini vurguladı. Pekyatırmacı, "Artık bundan sonraki hedefimiz, akademimizden sanatçılar yetiştirmek ve akademimizi daha geniş kitlelere tanıtmaktır. Kursiyerlerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Selçuklu Sanat Akademisi, sanatı ve kültürü Konya'nın merkezine taşımaya ve daha fazla insanla buluşturmaya devam ediyor.

Selçuklu Sanat Akademisi, 3 Yılda 5 Binden Fazla Kursiyer Mezun Verdi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.