1 aydır iş yerinde yatıp kalkan Haluk Kartal bu sabah ölü bulundu

Karaman’da ailevi sebeplerden dolayı bir süredir iş yerinde kalan 55 yaşındaki Haluk Kartal, sabah saatlerinde dükkan sahibi tarafından ölü bulundu. Kartal'ın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Karaman'ın Külhan Mahallesi Kazımkarabekir Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde sabah saatlerinde üzücü bir olay yaşandı. Ailevi nedenlerden dolayı yaklaşık bir aydır iş yerinde yatıp kalktığı öğrenilen Haluk Kartal (55), sabah dükkânı açmaya gelen iş yeri sahibi tarafından hareketsiz halde bulundu.

Sağlık Ekibi Ölümünü Tespit Etti

Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Haluk Kartal’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde Cumhuriyet Savcısı ve polis tarafından yapılan incelemelerin ardından Kartal’ın cansız bedeni, otopsi için Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

İntihar Şüphesi Üzerinde Duruluyor

Emekli olduğu öğrenilen Haluk Kartal'ın ölüm sebebi netleşmese de intihar etmiş olabileceği ihtimali değerlendiriliyor. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Tophane Surları'ndaki müstehcen görüntüler cezasız kalmadı
Ankara’da polisle çatışan saldırgan hayatını kaybetti
22 yaşındaki Mehmetşah Işık motosiklet kazasında can verdi
Öğretmenin bir adımla ölümden kurtulduğu kaza kamerada
Sosyal medyada sohbet ettiği kişi tarafından böyle dolandırıldı: Her söylenene inanmayın