15,5 milyonluk fiyatıyla lüks otomobilleri geride bıraktı

Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda (BURTARIM) tanıtılan Massey Ferguson’un yeni amiral gemisi MF 9S serisi traktör, fiyatı ve teknolojik donanımlarıyla fuarın gözdesi oldu. 15,5 milyon liralık fiyatıyla dikkat çeken traktör, tarımda devrim yaratıyor.

Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı (BURTARIM), tarım sektörünün en yeni teknolojik ürünlerinin tanıtıldığı bir platform olarak kapılarını açtı. Tarımın lider markaları, yeni nesil tarım makinelerini sergilerken, dünya ve Türkiye genelinden gelen çiftçiler bu ürünleri yakından inceleme fırsatı buldu. Ar-Ge çalışmalarına yaptığı yatırımlarla bilinen Massey Ferguson, fuarda yer alan en dikkat çekici markalardan biri oldu.

15,5 Milyonluk Traktör: MF 9S Serisi

Fuarın en çok konuşulan ürünü olan MF 9S serisi traktör, 285 hp ile 425 hp arasında değişen güç seçenekleri ve 6 farklı modeliyle lüks otomobilleri geride bıraktı. 15,5 milyon lira fiyatıyla dikkat çeken bu traktör, sadece bir tarım aracı değil, aynı zamanda yüksek teknolojiye sahip akıllı bir tarım makinesi olarak öne çıkıyor. AGCO Türkiye Genel Müdürü Mete Has, traktörün tamamen çiftçinin taleplerine göre özelleştirildiğini ve konfigüre edildiğini belirterek, "MF 9S, dünyanın en güçlü ve donanımlı traktör serilerinden biri olarak Bursa Tarım Fuarı’nda çiftçilerimizle buluştu" dedi.

Akıllı Sensörlerle Donatılan Traktör

Traktör, sadece güçlü bir tarım makinesi olmanın ötesinde, kendi kendine sürüş yapabilen özelliklere de sahip. Mete Has, MF 9S serisinin tarlanın koordinatları girildiğinde sürücü müdahalesine gerek kalmadan tarla sürebildiğini belirtti. "Tamamen kendi kendine gidebilen bir otomobil henüz yok, ama bu traktör tarlada kendi başına çalışabiliyor. 24 saat boyunca, zorlu hava koşullarında bile görevini yerine getirebiliyor" diye ekledi.

Her Keseye Uygun Çözümler

Massey Ferguson, sadece lüks traktörlerle değil, her çiftçinin ihtiyaçlarına ve bütçesine uygun modellerle de fuarda yer aldı. 48 beygir gücüne sahip modellerin 800 bin lira civarında fiyatlarla satışa sunulduğunu belirten Has, özel kampanyalarla çiftçilere uygun ödeme koşulları sunduklarını söyledi. "Yüzde 50 peşin, geri kalanı ise 2 yıl faizsiz vade ile yepyeni bir Massey Ferguson almak mümkün" dedi.

Yakıt Tüketimini Azaltan Teknoloji

Massey Ferguson’un MF 9S serisi traktörlerinde yer alan Merkezi Lastik Şişirme Sistemi (CTIS) ile yakıt tüketimi %10 ila %15 oranında azaltılabiliyor. Bu sistem, toprağı koruyarak çiftçilere hem çevresel hem de ekonomik avantajlar sunuyor. Ayrıca, çevreci Stage V motorlarıyla donatılan kompakt traktörler de fuarda çiftçilerin beğenisine sunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TCG Bayraktar ve TCG Sancaktar Beyrut’a ulaştı
THY kaptan pilotu İlçehin Pehlivan havada hayatını kaybetti
Özkonak’ta Tescilli Yapı Davası: 42 Yıl Sonra Mahkeme Süreci Başladı
Başkan ve personel siyah kıyafetlerle mesaiye başladı
Ayancık ve Beytüşşebap'a hakim ataması Resmi Gazete'de