18 yaşındaki kızın metrelerce yükseklikten atladığı anlar kamerada

E-5 Karayolu Kağıthane mevkisinde 18 yaşındaki Sümeyye K., istinat duvarının üstünden aşağıya atladı. Ağır şekilde yaralanan genç kız, hastanede tedavi altına alındı.

E-5 Karayolu Kağıthane Talatpaşa Mahallesi mevkisinde dün saat 20.15 sıralarında korkunç bir olay yaşandı. 18 yaşındaki Sümeyye K., istinat duvarının üstüne çıkarak çevredeki vatandaşları dehşete düşürdü. Vatandaşlar durumu hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri genç kızı ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekipleri de olası bir düşme durumuna karşı önlem aldı.

Koşarak Aşağıya Atladı

Polisin ikna çalışmaları sürerken, genç kız bir anda duvarın üstünde koşarak metrelerce yükseklikten aşağıya atladı. Yola düşen Sümeyye K. ağır şekilde yaralandı ve çevrede büyük bir panik yaşandı. Bu dehşet anları ise çevredeki kameralar tarafından anbean kaydedildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, Sümeyye K. ambulansla Şişli'deki Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırıldı. Genç kızın durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Polis Ekipleri İnceleme Başlattı

Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, genç kızın neden böyle bir eylemde bulunduğunu araştırıyor. Çevredeki güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda olayın tüm ayrıntılarıyla aydınlatılması hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

3 yaşında can vermişti: Müslüme’nin tahrip olan mezar taşları yenilendi
Seçil Erzan 4 ayrı dava ile yeniden hakim karşısında
Evden çıktı bir daha dönmedi: 16 yaşındaki Sebahat Bozkurt her yerde aranıyor
Sıfır kilometre SUV araçları taşıyan tır önündeki tıra çarptı
Çağatay Akman'ın, Eski Sevgilisi Öykü Uslu'yu Darp İddiasıyla Yargılandığı Davada Beraat Talebi