23 İlde DEAŞ Operasyonları: 88 Şüpheli Gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ terör örgütüne yönelik son 5 gündür 23 ilde düzenlenen operasyonlarda 88 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ terör örgütüne yönelik olarak son 5 gündür devam eden geniş çaplı operasyonların sonuçlarını açıkladı. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı'nın koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlar, Adana, Ankara, Antalya, Bingöl, Bursa, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hatay, İstanbul, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Manisa, Ordu, Sakarya, Siirt, Sivas ve Tekirdağ illerinde düzenlendi.

88 Şüpheli Gözaltına Alındı

Yerlikaya, söz konusu operasyonlarda 88 şüphelinin gözaltına alındığını belirterek, "Terörle mücadelede kararlılığımız tamdır" dedi. DEAŞ’a yönelik “Gürz-15” kod adıyla gerçekleştirilen bu operasyonlar, terör örgütünün Türkiye'deki faaliyetlerini durdurmaya yönelik önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor.

"Son Terörist Etkisiz Hale Getirilene Kadar Mücadeleye Devam Edeceğiz"

Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada terörle mücadelenin sürdürüleceğini vurgulayarak, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; terör odaklarının hiçbirine göz açtırmayacağız. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteğiyle mücadeleye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Seçil Erzan’ın Dolandırıcılık Davasında Yeni Gelişmeler
Bilinçaltı Mesajlarla Normalleştirilen Tehlike: Bilgisayar Oyunları ve Subliminal Mesajlar
Müge Anlı, 18 yıllık Hatice Musaoğlu cinayetini aydınlattı: Oğul tutuklandı
Belediyeden Sokak Hayvanları İçin Mektuplu Çağrı
Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat