57 İlde Gerçekleştirilen Narkoçelik-27 Operasyonunda 1 Ton 700 Kilo Uyuşturucu ve 396 Gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imal ve satışına yönelik olarak 57 ilde gerçekleştirilen "Narkoçelik-27" operasyonlarında 1 ton 700 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 181 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıkladığı bilgilere göre, Türkiye genelinde 57 ilde uyuşturucu madde imal ve satışına karşı geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirildi. "Narkoçelik-27" adı verilen operasyonlar, uyuşturucu ile mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Operasyona Katılan Ekip ve Araçlar

Operasyonlara toplamda 990 ekip ve 2 bin 475 personel katıldı. Ayrıca, 8 hava aracı ve 34 narkotik dedektör köpeği de operasyon sürecinde görev aldı. Bu geniş çaplı çalışma, uyuşturucu ile mücadelede koordineli ve etkili bir yaklaşımı gözler önüne serdi.

Ele Geçirilen Uyuşturucu Miktarları ve Gözaltılar

Yapılan operasyonlar sonucunda 1 ton 700 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 181 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında 396 şüpheli gözaltına alındı. Bu veriler, ülke genelinde uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının ne denli kapsamlı ve etkili olduğunu ortaya koyuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Down sendromlu öğrencinin ağzının bantlandığı fotoğrafa inceleme
Mobbing iddiasıyla müdüre silah çeken öğretmen tutuklandı
Afyon’daki otobüs kazasında muavin hayatını kaybetti
Aksaray'da feci otobüs kazası: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Ankara'da Siyasi Parti Genel Merkezine Uyuşturucu Operasyonu: 7 Gözaltı