61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Programı Yayınlandı

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin gösterim programı festivalin resmi web sitesinde yerini aldı. Sinemaseverler, festival biletlerini çok yakında Biletix ve gişelerden temin edebilecek.

Bu yıl 61. kez düzenlenecek olan Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin programı, festivalin resmi web sitesi olan www.antalyaff.com adresinde yayınlandı. Festival, 11 farklı bölümde 80’in üzerinde filmi sinemaseverlerle buluşturmayı hedefliyor.

Festivalde Ulusal Özel Gösterim, Ulusal Kısa Film Yarışması, Ulusal Kısa Metraj Özel Gösterim, Ulusal Belgesel Yarışması ve Ulusal Belgesel Özel Gösterim bölümlerinde sunulacak filmler ücretsiz olarak izlenebilecek. Diğer bölümlerdeki gösterimlerin bilet fiyatları ise öğrenciler için 5 TL, tam bilet için 10 TL olarak belirlendi. Bu uygun fiyatlar, festivalin daha fazla kişiyle buluşmasını sağlamak amacıyla sunuldu.

Festival Gösterim Mekanları

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin film gösterimleri çeşitli mekanlarda gerçekleştirilecek. Gösterim salonları arasında Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos ve Perge salonları, Paribu Cineverse Migros AVM Konyaaltı 7. ve 8. salonlar, Cinetime Özdilek Park Antalya Kepez 2. salon ve AKM Amfitiyatro yer alıyor.

Bilet Satışı Çok Yakında Başlıyor

Festival biletleri, kısa süre içerisinde Biletix üzerinden ve festival gişelerinden satışa sunulacak. Sinemaseverler, biletlerini biletix.com adresi üzerinden online olarak da temin edebilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

61. Antalya Altın Portakal Film Festivali Görkemli Açılışla Başlıyor
9 Bin Yıllık Tarihe Tanıklık Eden Prof. Dr. Isabella Caneva, Yumuktepe’ten ayrılamıyor
Orijinal tarihi eserleri Sahibinden'de satışa çıkardılar
Deprem gizli tarihi ortaya çıkardı
İstanbul Photo Festivali, Beyoğlu'nda Başladı