85 bin liraya almıştı: Araçtan atlayıp kaçan inek sırra kadem bastı

Hatay'da büyükbaş hayvancılıkla uğraşan Mustafa Çiçek, 85 bin TL'ye satın aldığı ineğin kaçması sonucu büyük üzüntü yaşadı. Çiçek, "Büyükbaş hayvancılığa 1 ay önce başladım ama başladığıma pişman oldum" diyerek duygularını dile getirdi.

Mustafa Çiçek'in Büyükbaş Hayvancılık Deneyimi Hüsranla Sonuçlandı

Hatay'ın Antakya ilçesi Saraycık Mahallesi'nde yaşayan 60 yaşındaki Mustafa Çiçek, hayvancılıkla uğraşmaya çocukluğunda başladı. Geçmişte küçükbaş hayvancılık yapan Çiçek, bir ay önce büyükbaş hayvancılığa geçiş yaptı. Bu amaçla dağ köylerinden bir inek ve buzağı satın alarak arabasıyla evine döndü.

İnek Araçtan İndirilirken Kaçtı

Çiçek, hayvanları ahırın önüne getirdiğinde ineği araçtan indirirken kaçırdı. Kendi imkanlarıyla ineğin peşine düşen Çiçek, hayvanı gözden kaçırdı. Jandarma ekipleri de dron ile arama yapmasına rağmen, ineği bulamadı. Yaşadığı bu olay nedeniyle büyükbaş hayvancılığa başlamaktan pişmanlık duyan Çiçek, ineğini görenlerden yardım bekliyor.

"85 Bin TL'lik İneğim Sırra Kadem Bastı"

Mustafa Çiçek, olayın detaylarını şu sözlerle anlattı: "Akşam 17.30 civarında dağdan ineği alıp buraya getirdim. Arabadan indirirken nasıl oldu bilmiyorum ama elimizden kaçtı. O gün bugündür arıyoruz ama ineğe ulaşamadık. En son Karlısu civarında görüldü, sonra izini bulamadık. Jandarma da dron ile arama yaptı ancak sonuç alamadık. İneği 85 bin TL'ye almıştım. Toplamda 6 ineğim var. Çocukluğumdan beri hayvanlarla uğraşıyorum ama önceden küçükbaş hayvancılık yapıyordum. Büyükbaş hayvancılığa 1 ay önce başladım ama başladığıma pişman oldum. İneğimi görenlerin bize haber vermesini istiyorum."

Çiçek, ahırındaki altı hayvanla yaşamaya devam ederken, kayıp ineğini bulan veya gören kişilere ödül vereceğini de belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Rojin Kabaiş'in babası canlı yayında konuştu
Bu tespih 50 bin dolar
Lübnan’dan ayrılan Türk vatandaşlarını taşıyan uçak Mersin’e ulaştı
SuperFresh, Türkiye'nin En Sevilen Dondurulmuş Gıda Markası Seçildi
Kök Hücre Nakli Bekleyen Cem Şahin, Donörün Vazgeçmesi Sonucu Hayatını Kaybetti