A101, 90 Kilometre Menzilli APEC VB4 Elektrikli Bisikleti 19.990 TL'ye Satıyor

A101, şehir içi ulaşımda yeni bir alternatif sunan APEC VB4 elektrikli bisikleti kampanyalı fiyatıyla tüketicilerin beğenisine sunuyor. 90 kilometre menzil sunan bu bisiklet, pratikliği ve tasarımıyla dikkat çekiyor.

A101, APEC VB4 elektrikli bisikleti 19.990 TL'lik indirimli fiyatıyla satışa sunuyor. Volta firmasının imzasını taşıyan bu elektrikli bisiklet, saatte 25 kilometre hıza ulaşabiliyor. Tam şarj edildiğinde 90 kilometre menzil sunan APEC VB4, şehir içi ulaşımda kullanıcılarına pratik bir çözüm sağlıyor. Ancak bu menzil, yol ve hız koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. Kullanıcılar, bisikleti yüksek hızda kullandıklarında ya da yokuşlarda daha az menzil elde edebilirler.

Güvenlik ve Konfor Ön Planda

APEC VB4, 110 kilogram taşıma kapasitesi ile dikkat çekiyor. LED ön far ve stop lambası sayesinde gece sürüşlerinde de güvenli bir deneyim sunuyor. Hem ön hem de arka tarafında mekanik disk frenler bulunan bisiklet, güvenliği öncelikli hedef olarak belirliyor. Ayrıca, güç destekli LCD ekranı sayesinde kullanıcılar bisikletle ilgili bilgilere kolayca ulaşabiliyor.

Uygun Fiyat ve Taksit İmkanları

Elektrikli bisikletin yaklaşık 6 saatte tam şarja ulaştığını belirtmekte fayda var. APEC VB4, Shimano’nun 7 kademeli vites sistemiyle donatılmış, bu da kullanıcıların sürüş deneyimini iyileştiriyor. A101’deki indirimli fiyatı olan 19.990 TL ile bisiklet, kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alınabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Temassız Ödemeler Zirveye Çıktı: Her 5 İşlemden 4'ü Temassız Yapıldı
Saimbeyli'de Sumak Üretimi Ekonomiye Katkı Sağlayacak
Merkez Bankası, Politika Faizini Yüzde 50'de Sabit Tuttu
Asgari Ücrete 3. Zammı Yaptılar
Pegasus’un 'Sıfır Atık Şimdi Göklerde' Projesine Ödül