AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları 2018" oylamasına katıldı

ANKARA (AA) - Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasında 3 fotoğraf için oy kullandı.

Mandal, TÜBİTAK'ta, AA foto muhabirlerinin, yurt içi ve dışında çektiği fotoğraflar hakkında bilgi alarak, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde oylamaya sunulan kareleri inceledi.

"Haber" kategorisinde, Khaled Akasha'nın "Doğu Guta'nın bebekleri" başlıklı fotoğrafına oy veren Mandal, Doğu Guta'da insanlık sınırlarının zorlandığını söyledi. Fotoğrafın, kendisini duygulandırdığını dile getiren Mandal, "Bu kare, artık tüm dünyanın bildiği bir sürecin, ne yazık ki hala yönetilmediğinin en acı göstergesi." dedi.

Mandal, "Yaşam" kategorisinde de Burak Milli tarafından çekilen "Dolunay ve yerli İHA" başlıklı fotoğrafını tercih etti.

"Spor" kategorisinde ise Abdülhamid Hoşbaş'ın "Ramil altına koştu" başlıklı fotoğrafına oy veren Mandal, spor gündeminden aklında kalan en güzel karenin bu olduğunu ifade etti.

Ekonomi Haberleri

MAXUS eDeliver 5 Türkiye’de Yüksek Fiyatıyla Satışta: Sıfır Faiz ile 300.000 TL Kredi Fırsatı
Kredi Risk Ağırlığı Düştü Kredi Faizleri de Düşecek mi?
iPhone 16 Serisi Türkiye’de Satışta: Fiyatına Rağmen Yoğun İlgi
Ticaret Bakanlığı, Elektrikli ve Plug-in Hibrit Araç İthalatında Yeni Şartlar Getirdi
Yağlık Ayçiçeği Tohumu ve Ham Ayçiçeği Yağı İthalatına Yeni Düzenleme