ABB, Euro 2024 Maçlarını Dev Ekranlardan Başkentlilere Sunuyor

Başkentliler, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda Euro 2024 heyecanını dev ekranlardan izleyecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Euro 2024 Heyecanını Başkentlilere Taşıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında heyecan dolu bir etkinliğe imza atıyor. Almanya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvada Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın maçlarını dev ekranlardan yayınlama kararı alan belediye, şimdi de Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda futbol tutkunlarını bir araya getiriyor.

Euro 2024 Maçları Atatürk Orman Çiftliği'nde İzlenecek

Başkentliler, Euro 2024'nün heyecan dolu karşılaşmalarını Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda takip edebilecekler. Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan dev ekranlar sayesinde, turnuvanın tüm maçları saat 19.00 ve 22.00'de parkta futbol severlerle buluşacak. Ayrıca, milli takımın mücadele edeceği özel maçlar ise Altınpark'ta izlenebilecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, etkinliğin amacının sporun birleştirici gücünü vurgulamak olduğunu belirtti. "Euro 2024 boyunca hem milli takımımızın maçlarını desteklemek hem de futbolseverleri bir araya getirmek için bu etkinliği düzenledik. Doğal yaşam parklarımızda unutulmaz bir futbol atmosferi yaşayacağımıza inanıyorum" dedi.

Euro 2024 heyecanına katılmak isteyen Başkentliler için girişlerin ücretsiz olduğu belirtilirken, etkinliklerle ilgili detaylı bilgiler belediyenin resmi web sitesinde ve sosyal medya hesaplarında paylaşılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bu etkinliğiyle şehir sakinlerine unutulmaz bir futbol deneyimi yaşatması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Alanyaspor İlhan Palut'un Fişini Çekmek İstiyor
Galatasaray 2 Günde Paşa'ya Hazırlandı
Mehmet Topal’ın Petrolul Ploieşti'si kazandı
Gökhan Gönül Ümit Milli Takım’ın yeni teknik direktörü oldu
Trendyol Süper Lig ‘Şamil Ekinci Sezonu’ Oldu