ABD'deki Ahıska Türklerine "FETÖ'den uzak durun" çağrı

WASHINGTON (AA) - Amerikan Ahıska Türkleri Konseyi Başkan'ı Aydın Mamedov, ABD’de yaşayan Ahıskalılara Türkiye’de darbe girişiminde bulunan FETÖ’ye...

WASHINGTON (AA) - Amerikan Ahıska Türkleri Konseyi Başkan'ı Aydın Mamedov, ABD’de yaşayan Ahıskalılara Türkiye’de darbe girişiminde bulunan FETÖ’ye ait merkezlerden uzak durmaları çağrısı yaptı.

Mamedov, Amerika'da yaşayan 18 bin Ahıska Türk'üne Türkiye’de kanlı darbe girişiminde bulunan FETÖ’ye karşı bilgilendirme konuşması yaptı.

Aydın Mamedov, ABD'de 150’den fazla Türk-Amerikan derneğini tek çatı altında toplayan Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi’yle (TASC) birlikte hareket ettiklerini ve Beyaz Saray önünde ve FETÖ’nün ele başının Pensilvanya’daki evinin önündeki protesto gösterilere katıldıklarını ve bu gösterilere devam edeceklerini söyledi.

FETÖ'nün ellerine silahlar alarak masum halka acımasızca ateş açtığını, kendisin de darbe girişimi sırasında Türkiye’de olduğunu ve bizzat Türk halkıyla birlikte protesto gösterilere katıldığını belirten Mamedov, “Türkiye için ne gerekiyorsa yapacağız. Ahıskalı Türkler olarak sayın cumhurbaşkanımızın yanındayız” dedi.

Mamedov, Ahıskalıların FETÖ yapılanmalarından uzak kalması yönünde çağrı yaparak, “Bu saatten sonra FETÖ binalarına, merkezlerine gidenlere sesleniyorum. Lütfen buralardan uzaklaşın. Bu saatten sonra oraya gidenin onlardan farkı olmadığını anlayın artık. Siz yalnız değilsiniz.” diye konuştu

AA

Gündem Haberleri

Türkiye'de Kuzey Işıkları Görüldü: TUA'dan Jeomanyetik Fırtına Açıklaması
Öfkelenen sendika temsilcisi balyozla müdür odasına girdi
Konya'da lahmacun bu fiyatın altında satılıyorsa 'lahmacun değildir'
TÜVTÜRK'e Gidince Sormayın! Artık Verilmiyor
Lübnan’dan tahliye tamamlandı