Acun Ilıcalı Bu Parayı Nereden Buldu? Bir Dahi mi Yoksa İyi Bir Ekonomist mi?

İngiltere Championship ekibi Hull City, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Joao Pedro için harekete geçti. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu kulüp, bonservisi elinde olan Pedro'ya 1+1 yıllık sözleşme teklif etti.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe'den ayrılan tecrübeli futbolcu Joao Pedro'yu kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Sports Digitale'in haberine göre, 32 yaşındaki futbolcuya 1+1 yıllık sözleşme teklifi yapıldı. İngiltere’de transfer dönemi kapanmış olmasına rağmen, bonservisi elinde olan Pedro, bir kulüple anlaşarak yeni bir sayfa açabilir.

Joao Pedro'nun Fenerbahçe Kariyeri

Joao Pedro, 2 yıl önce Galatasaray’a transferi beklenirken, Fenerbahçe'nin devreye girmesiyle sarı-lacivertli kulübe katılmıştı. Ancak Fenerbahçe'de istenilen performansı gösteremeyen Brezilyalı futbolcu, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle fazla forma şansı bulamadı. 2023 yılında Brezilya'nın Gremio takımına kiralanan Pedro, sezon sonunda Fenerbahçe'ye geri döndü. Ancak Jose Mourinho'nun planlarında yer bulamayarak sarı-lacivertlilerle yollarını ayırdı.

Acun Ilıcalı'dan Ekonomik Hamle

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Joao Pedro için doğru bir yatırım yapmayı planlıyor. Pedro'nun tecrübesi ve yetenekleriyle İngiltere Championship’te önemli bir fark yaratabileceği düşünülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Kerem ve Orkun'u Kimse Durduramıyor! Yine Attılar
Yaptığı Hareket Başına İş Açtı
Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, adaylığını açıkladı
Demir Lady İpek Öztosun, Ironman 70.3 Yarışmasında Birinci Oldu
Dışişleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu memleketinde