Acun Ilıcalı sonunda patlatı

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Ülker Stadyumu'nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı, hakem hataları ve futbolun adil bir şekilde oynanıp oynanmadığı konusunu tartışmaya açtı. Ilıcalı, sezon boyunca karşılaşılan zorluklara rağmen Fenerbahçe'nin şampiyonluğa ulaşacağını vurguladı.

"Futbol Gerçekten Adil mi?"

Acun Ilıcalı, Türk futbolunda adaletin sorgulanması gerektiğini belirterek, "Bugün Türkiye'de futbol gerçekten adaletli bir şekilde oynanıyor mu?" sorusunu gündeme taşıdı.

Fenerbahçe'nin son iki sezonda hakemler tarafından haksızlığa uğradığını iddia eden Ilıcalı, "Galatasaray'a gösterilmeyen sarı kart sayısı 14 iken, Fenerbahçe'ye sadece 1 sarı kart gösterilmemesi büyük bir orantısızlık" dedi.

"Sistemi Devirip Şampiyon Olacağız"

Ilıcalı, Fenerbahçe'nin bu sezon hakem hatalarına ve futbolun içindeki diğer sorunlara rağmen şampiyonluğa ulaşacağına olan inancını dile getirdi. Ilıcalı, "Sistemi yıkacağız, güçlü olduğumuzda kimse karşımızda duramaz" sözleriyle kararlılığını ortaya koydu.

"Federasyona Güveniyoruz"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Ilıcalı, adaletin sağlanacağına inandığını söyledi. "Federasyona güveniyoruz, adaleti getireceklerine inanıyoruz" diyen Ilıcalı, Fenerbahçe'nin hak ettiği başarıyı elde edeceğine olan inancını yineledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Burak Yılmaz, Kayserispor'daki görevinden istifa etti
Milli Halterci Ezgi Kılıç'ın Gözü Avrupa Şampiyonasında ve Los Angeles Olimpiyatları'nda
Trabzonspor da Halil Umut Meler'den dertli
Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda A. Efes şampiyonluğa ulaştı
Konyaspor maçında sakatlanan Ozan Tufan, sahadan koltuk değnekleriyle ayrıldı