AK Parti Konya'da 8. Olağan Kongre Süreci Başladı

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 8. Olağan Kongre sürecinin başladığını duyurdu.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, parti binasında düzenlediği basın toplantısında 8. Olağan Kongre süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kongrelerin Türkiye genelinde delege seçimleriyle başladığını belirten Angı, "Cumartesi günü Güneysınır ve Akören, pazar günü ise Ereğli ilçelerinde kongrelerimizi başlatacağız. 31 ilçemizde gerçekleştireceğimiz kongrelerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"Kardeşlik Hukuku Korunacak, Heyecan Büyütülecek"

Hasan Angı, kongrelerin parti açısından önemine vurgu yaparak, “Partiler için kongreler, hem mevcut arkadaşlarımızın performanslarının değerlendirildiği hem de yeni döneme güçlü bir yönetimle adım atıldığı süreçlerdir. Çeyrek asra yaklaşan bir süreçte, bu dönemde de kardeşlik hukukunu koruyarak coşkuyu arttırıp heyecanı büyütmek için çalışacağız” diye konuştu.

Vatandaşlar Cumhurbaşkanı'na Doğrudan Mesaj Gönderebilecek

AK Parti'nin insan odaklı bir siyaset anlayışıyla hareket ettiğini belirten Angı, yeni bir uygulamayı da duyurdu. İlçe merkezlerinde kurulan "Ak Noktalar" ve stantlar aracılığıyla vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a doğrudan mesaj gönderebilecek. Angı, “Bu mektuplar, vatandaşlarımızın mesajlarını şeffaf sandıklar aracılığıyla genel başkanımıza iletmesi için oluşturulmuş bir yöntem. Partimizin siyaset anlayışı, milletimizin taleplerine kulak veren ve insan odaklı bir yapıdır” dedi.

"AK Parti, 22 Yıldır Milletin Hizmetinde"

AK Parti'nin 22 yıllık iktidarında milletle bütünleşerek hizmet ettiğini belirten Angı, Cumhur İttifakı'nın güçlü yapısıyla bu hizmetin devam edeceğini söyledi. “Vatandaşımızın AK Parti iktidarından beklentilerini, Cumhurbaşkanımıza özel mesajlarını iletme fırsatı olacak” diyen Angı, parti delegelerinin de parti politikaları ve hükümetten beklentilere dair 5 soruya cevap vererek sürece katkıda bulunacağını belirtti.

Kongreler Aralık Sonunda Tamamlanacak

Türkiye genelinde devam eden kongre sürecinin Aralık ayı sonunda tamamlanacağını belirten Angı, "Nisan 2025'te büyük kongreyle birlikte AK Parti'nin kongre sürecini sonlandırmayı planlıyoruz" dedi. Kongre sürecinin AK Parti kimliğine yakışan bir şekilde yürütüleceğini vurgulayan Angı, tüm kademelerde görev yapan partililere teşekkür ederek, "AK Parti'ye destek veren tüm hemşehrilerimize minnettarız. Ülkemizin yaşadığı zorlukları aşabilmek için güçlü bir iradeye ihtiyaç var ve bu irade Cumhurbaşkanımızda mevcut" ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri

Bakan Yerlikaya: Dünya Sussa Türkiye Susmaz
Bahçeli'den İsrail'e: Sözde devlet, cinnet halinde
Erdal Beşikçioğlu - Mansur Yavaş gerilimi yeşil sahaya sıçradı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ulaşımda iddialı bir seviyeye ulaştı
Konya Milletvekilleri Bu Listeye Giremiyor