AKOM duyurdu: Mevlana Caddesi trafiğe kapatılacak

Konya Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), 6 Ekim Pazar günü Mevlana Meydanı'nda yapılacak basın açıklaması nedeniyle Mevlana Caddesi'nin trafiğe kapatılacağını duyurdu. Bu süreçte tramvay ve otobüs hatlarında geçici düzenlemeler yapılacak.

Konya Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), 6 Ekim Pazar günü saat 13.00’te Mevlana Meydanı’nda yapılacak basın açıklaması dolayısıyla Mevlana Caddesi’nin trafiğe kapatılacağını açıkladı. Bu süre zarfında vatandaşların toplu ulaşımda yapılacak geçici düzenlemelere dikkat etmeleri gerektiği belirtildi.

Otobüs Hatlarına Geçici Güzergah Düzenlemesi

Basın açıklaması süresince 34, 41, 42, 43, 44 ve 54 numaralı hatlar Ali Ulvi Kurucu Caddesi, Beşyol ve Alaaddin güzergahlarını kullanarak seferlerine devam edecek. Ayrıca, 3, 8, 14, 16, 20, 21, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 38, 50, 79, 81, 83, 87, 90, 91, 92, 93, 99, 105, 106, 111, 124 ve 125 numaralı otobüs hatları ise Furgan Dede Caddesi, Anıt ve Alaaddin güzergahlarını kullanarak hizmet verecek.

Tramvay Hatlarında Düzenlemeler

Tramvay seferlerinde de geçici değişiklikler olacak. Kılıçarslan Meydanı'ndan başlayıp Mevlana Meydanı'na kadar sürecek yürüyüş nedeniyle Adliye tramvayları Mevlana İstasyonu'ndan manevra yaparak seferlerine devam edecek. Kampüs tramvayları ise yürüyüş güzergahı boyunca kontrollü geçiş yapacak.

Vatandaşlardan Alternatif Ulaşım Yöntemleri Kullanmaları İsteniyor

AKOM, vatandaşlara bu düzenlemeleri dikkate alarak alternatif ulaşım yöntemlerini kullanmaları konusunda çağrıda bulundu. Vatandaşların anlayışı için teşekkür edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Enişte cinayetinin sebebi belli oldu
Motorda sıkışan kediyi Kulu İtfaiyesi kurtardı
Konya'da yüzlerce yavrusuyla zehirli Sarı Ömer görüldü
Tartıştığı kayınbiraderi tarafından vurulan Oktay Can Anlı hayatını kaybetti
Karatay Belediyesi başlatacak Konya Büyükşehir tamamlayacak