Aksaray'da Kaçak Sigara Deposu Baskını

Aksaray’da polis ekiplerinin düzenlediği kaçakçılık operasyonunda, bir depoda 17 bin 540 adet kaçak sigara, tütün ve elektronik sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında başarılı bir operasyona imza attı. Ekipler, kaçak sigara ve tütün ürünlerinin bulunduğu bir depoya yönelik gerçekleştirdikleri baskında yüklü miktarda kaçak ürün ele geçirdi.

17 Bin 540 Kaçak Ürün Ele Geçirildi

Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde bir depo üzerinde iki gün boyunca teknik ve fiziki takip yaptı. Operasyon için yeterli delillere ulaşıldıktan sonra harekete geçen ekipler, depoda gerçekleştirdikleri aramada 17 bin 540 adet kaçak sigara, 1 adet elektronik sigara sarma makinesi, 1 adet elektronik sigara kiti, 13,5 kilogram nargile tütünü ve 28 adet elektronik sigara ele geçirdi.

Şüpheli Gözaltına Alındı

Depo sahibi R.U. (29) gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaçakçılıkla mücadele kapsamında sürdürülen operasyonlar hız kesmeden devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Beyoğlu'nda Bıçaklı Saldırı: Polis Memuru Hastaneye Kaldırıldı
Keçiler Mahsur Kaldı İhbarı Ekipleri Harekete Geçirdi
Servis bekleyen 3 kişiye kurşun yağdırdılar
Gazipaşa'da emekli karakol komutanı Hakan Ünal hayatını kaybetti
Ehliyetsiz sürücünün çarptığı 16 yaşındaki Zeynep Nas Sarıkaya yaşam mücadelesi veriyor