Aksaray'da Kovalamaca Trafik Kazasıyla Sona Erdi

Aksaray'da polisin "dur" ihtarına uymayan sürücü, 3 kilometre boyunca kaçtıktan sonra bir başka otomobile çarpınca yakalandı. Kazada 1’i bebek 2 kişi yaralandı, sürücünün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.

Aksaray Nakkaş Mahallesi'nde devriye atan polis ekipleri, şüphe üzerine 68 DL 808 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ancak, sürücü polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Yaklaşık 3 kilometre boyunca süren kovalamacada, sürücü ara sokaklarda izini kaybettirmeye çalıştı.

Polisle süren kovalamaca, sürücünün 39. caddeye geldiğinde 68 ACE 453 plakalı bir başka araca çarpmasıyla son buldu. Kazanın ardından, polisten kaçan sürücü etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Kazada 2 Kişi Yaralandı

Sürücünün çarptığı araçta bulunan S.C. ve 2 aylık bebek N.Ş.C. kazada hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri, yaralıları Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Ehliyetsiz Sürücü Gözaltına Alındı

Kaza yapan sürücünün E.T. (50) olduğu ve ehliyetinin olmadığı belirlendi. E.T.’nin bu nedenle polisten kaçtığı tespit edildi. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Antalya'nın Her Yerinden Fışkırıyorlar
Karaman'da Asansör Güvenliği Bir Kez Daha Sorgulanıyor
Depremi Fırsat Bildiler
Tutuklanırken 'Mukadderat' demişti! O müteahhide rekor ceza
Bursa'yı durduran kaza