Alanya Toptancı Hali Kompleksi Projesi Tamamlanmak Üzere

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya Türkler'de inşa edilen ve bölgede dağınık haldeki toptancı hallerini tek bir çatı altında toplayacak olan Alanya Toptancı Hali Kompleksi Projesi'nde sona yaklaşılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya Türkler'de inşa edilen Alanya Toptancı Hali Kompleksi Projesi hızla sona yaklaşıyor. Bölgedeki dağınık halde bulunan toptancı hallerini tek bir çatı altında birleştirecek olan bu proje, ticaretin daha verimli ve rahat şartlarda yapılmasını hedefliyor. Projede 159 dükkan, 34 ardiye ve 28 ticari dükkanın yer aldığı büyük bir kompleks tasarlandı.

Altyapı Çalışmaları Tamamlandı, Çevre Düzenlemeleri Devam Ediyor

Projede altyapı çalışmalarının tamamen bitirildiği ve çevre düzenleme faaliyetlerinin devam ettiği açıklandı. Yüzde 75 oranında saha beton dökümü tamamlanırken, sundurma imalatlarının betonarme temel ve kolon ayakları da bitirildi. İç meydan betonu tamamen dökülmüş durumda. Proje esnaflardan gelen öneriler doğrultusunda revize edilerek, sundurma ve bodrum ardiyelerinin önüne yanaşma rampaları eklendi.

156 Dönüm Arazide Modern Bir Ticaret Kompleksi

Yeni Alanya Toptancı Hali, 156 dönümlük geniş bir arazide inşa ediliyor. Bu modern kompleks, ticaretle uğraşan tüccar, komisyoncu ve üreticilere daha konforlu hizmet sunma imkanı sağlayacak. Projede 19 hal bloğu içinde 159 dükkan, 4 ardiye bloğunda 34 dükkan, 1 idari ve 1 ticari blokta ise 28 iş yeri bulunacak. Ayrıca, tesiste 4 banka ve 1 postane dükkanı yer alacak.

Esnafların Görüşleriyle Revize Edildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, projeyi daha kullanışlı hale getirmek amacıyla esnaflardan gelen öneriler doğrultusunda çeşitli düzenlemeler yaptı. Özellikle sundurma ve bodrum ardiyelerinin önüne eklenen yanaşma rampaları, ticaret yapanlar için büyük kolaylık sağlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Bursa Textile Show, Sektörü Bir Araya Getiriyor
Ticaret Ataşeleri Konyalı İhracatçılarla Buluştu
Yıldız Holding, Çalışanlarına Yapay Zeka Akademisi
Çukurova'da Aşırı Sıcaklar Tarım Ürünlerinde Verim Kaybına Yol Açtı
1 kilo zeytinin üretim maliyeti hesaplandı