Alanyaspor İlhan Palut'un Fişini Çekmek İstiyor

Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını tamamladı. Akdeniz temsilcisinin alacağı galibiyet Rize Teknik Direktörü İlhan Palut'un istifasıyla sonuçlanabilir.

Alanyaspor, Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmana ısınma çalışmaları ile başladı. Daha sonra iki grup halinde yapılan top kapma çalışmaları, takımın mücadele azmini artırırken, antrenman taktik çalışmalarla sona erdi. Teknik Direktör Fatih Tekke, futbolcularına son taktikleri vererek, Rizespor karşısında nasıl bir strateji izlemeleri gerektiği konusunda bilgiler aktardı.

Rize Teknik Direktörü Üzerindeki Baskı

Alanyaspor'un galibiyeti, Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut üzerinde ek bir baskı oluşturabilir. Alanyaspor'un sahasında alacağı olası bir zafer, Rize ekibinin geleceği açısından kritik bir dönüm noktası olabilir. Rizespor, şu anki formuyla taraftarlarını tatmin etmezken, teknik heyetin durumu hakkında endişeler artıyor.

Yarınki karşılaşmanın sonucu, hem Alanyaspor’un hedeflerini hem de Rizespor’un geleceğini belirleyebilir. Taraftarlar, maç için stadyumu doldurarak, takımlarına destek vermeye hazırlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray 2 Günde Paşa'ya Hazırlandı
Mehmet Topal’ın Petrolul Ploieşti'si kazandı
Gökhan Gönül Ümit Milli Takım’ın yeni teknik direktörü oldu
Trendyol Süper Lig ‘Şamil Ekinci Sezonu’ Oldu
Konyaspor saha olayları nedeniyle PFDK’ya sevk edildi