Aldığı yumruk darbesi komalık etti, yaşam mücadelesi veriyor

Antalya'nın Kepez ilçesinde sosyal medya üzerinden yaşanan bir fotoğraf paylaşımı tartışması, çiçekçilikle uğraşan iki kişi arasında kanlı bir kavgaya dönüştü. Olay sonucunda Eşref Yunus Yıldırıcı, aldığı yumruk darbesiyle komalık oldu.

Antalya'nın Kepez ilçesinde, 12 Ekim Cumartesi günü Altınova Düden Mahallesi'nde bulunan bir çiçekçi işletmesinde meydana gelen olay, sosyal medya üzerinden yapılan bir paylaşımın ardından patlak verdi. Kıvanç Ş.'nin eşi tarafından paylaşılan çiçek buketi fotoğrafları, Eşref Yunus Yıldırıcı'nın kız kardeşi tarafından işletmenin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Bu durumu fark eden Kıvanç Ş., Eşref Yunus Yıldırıcı ile arasında tartışma yaşandı.

Kavga Anı Güvenlik Kamerasında

Tartışma sonrasında Eşref Yunus Yıldırıcı, kardeşinin hata yaptığını kabul ederek Kıvanç Ş.'den özür diledi ve fotoğrafları sosyal medya hesaplarından sildi. Ancak bu durum Kıvanç Ş.'yi tatmin etmedi. Akşam saatlerinde Yıldırıcı'nın bulunduğu çiçek deposuna giden Kıvanç Ş., Yıldırıcı ile birlikte deponun içine girdi ve aniden saldırmaya başladı. Olay anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Yıldırıcı aldığı yumruk darbesiyle yere yığılırken, Kıvanç Ş. saldırmaya devam etti.

Sağlık Durumu Ciddi

Olayın ardından, işletme sahibi A.O. durumu kontrol altına almaya çalıştı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilen olay üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Bilinci kapalı olan Eşref Yunus Yıldırıcı, ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Yıldırıcı'nın beyin kanaması geçirdiği öğrenildi ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Gözaltı ve Tutuklama

Olay yerine gelen devriye ekipleri, Kıvanç Ş.'yi gözaltına alarak polis merkezine götürdü. İşlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Kıvanç Ş., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın ardından depo sahibi A.O.'nun, yeğeni Eşref Yunus Yıldırıcı'nın ağır yaralanmasının ardından kalp krizi geçirdiği ve hastanede tedavi gördüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Adnan Oktar'ın Örgüt Davasında Yeni Gelişme: Mahkeme Oktar'ın Getirilmesine Karar Verdi
Korkunç olay: Down sendromlu genç, 40 günlük bebeği camdan attı
Alkollü Sürücüden Polisi Kızdıran Sözler: Bu Ülkenin Kaç Paraya İhtiyacı Var?
Eşini darp etti, gözaltına alınınca olay çıkarttı
Sürat motoru ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı