Andırın'da Skandal: İki Kızdan Engelli Çobana İşkence

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, engelli bir çobana yönelik yaşanan işkence olayı büyük tepki topladı. İki kız, çobanı dakikalarca döverken bu anları cep telefonuyla kaydetti.

Olay, Andırın ilçesine bağlı Çokak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Seçil G. isimli genç kız, koyunlarını otlatan engelli çoban N.Y.'nin yanına gelerek ondan alkol almasını istedi. Çobanın bu isteği reddetmesi üzerine, Seçil G. çobana önce tokat attı, ardından üzerine su dökerek hakaret etti.

İşkence Anları

İddiaya göre, Seçil G. daha sonra çobana sopa ile işkence yapmaya başladı. Tüm bu anları gülerek cep telefonuyla kaydeden arkadaşı, görüntünün sonuna doğru Seçil G.'nin halay çekmesine tanıklık etti. Halay çekerken çobanı yakasından tutup zorla halay çekmeye zorlayarak dövmeye devam etti.

Jandarmadan İnceleme

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı. Engelli çobana yapılan bu kötü muamele, yerel halk ve sosyal medya kullanıcıları tarafından kınandı. Yetkililer, olayın faillerinin adalet önüne çıkarılması için çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

6 yaşında evlendirilen H.K.G. davasında karar çıktı
7 yaşındaki Yusuf Aymergen, telefonunu tutmaya çalışırken düşmüş
Diş hekimi kılığına girip diş çeken temizlikçi tazminat ödeyecek
Konya merkezli FETÖ operasyonunda 6 gözaltı
Basketbol oynarken kolu tele takıldı, 24 dikiş atıldı