Anne ile oğlu mesai arkadaşı oldu

Mersin 112 Acil Çağrı Merkezi'nde görev yapan Dr. Gülizar Özer, tıp fakültesini yeni bitiren oğlu Dr. Kayra Özer ile birlikte mesai yapıyor. Anne-oğul doktorlar, aynı nöbette görev yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyor.

Mersin'de 112 Acil Çağrı Merkezi'nde görev yapan Dr. Gülizar Özer, aynı merkezde yeni göreve başlayan oğlu Dr. Kayra Özer ile mesai arkadaşı oldu. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan 24 yaşındaki Kayra Özer, 118. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülük kurasında Mersin'deki 112 Acil Çağrı Merkezi'ni tercih ederek annesiyle birlikte çalışmaya başladı.

29 Yıllık Tecrübe ve Genç Doktor Yan Yana

29 yıllık meslek hayatının 20 yılını 112 Acil Servis'te geçiren Dr. Gülizar Özer, oğluyla birlikte çalışmanın hem gurur verici hem de motive edici olduğunu belirtti. Özer, "Oğlum zorlu bir eğitim süreci sonunda tıp fakültesini kazandı ve mezun olduktan sonra da bizim merkezde çalışmaya başladı. Birlikte çalışmak büyük bir mutluluk kaynağı" dedi.

Ailede Üç Doktor

Özer ailesinde tıpla uğraşan sadece anne ve oğul değil. Dr. Gülizar Özer'in eşi de doktor. Bu durum aile içinde büyük bir gurur kaynağı yaratıyor. Anne Özer, "Oğlumun tıp fakültesini tercih etmesinde çok etkimiz olmadı ama çevresindeki doktor ortamı onu etkilemiş olabilir. Şu an bir evde üç doktoruz, bu bizim için büyük bir gurur" diye konuştu.

"Annemin Disiplini Bana Yol Gösteriyor"

Kayra Özer ise annesiyle aynı ortamda çalışmanın büyük bir avantaj olduğunu belirterek, "Yeni mezun bir doktor olarak annemin tecrübesinden çok faydalanıyorum. Annem disiplinli bir insan ve bu benim öğrenme sürecimi kolaylaştırıyor" dedi. Özer, çocukken annesinin 112 kıyafetlerini giydiğini ve şimdi o kıyafetlerin kendisine ait olmasının büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu da ekledi.

Nöbetlerde Yan Yana

Anne-oğul doktorlar, aynı nöbette birlikte çalışmanın iş yaşamlarına ayrı bir motivasyon kattığını ifade ediyor. "İşle ilgili konuları ev hayatımıza taşımıyoruz, işimizi iş yerinde bırakıp eve dönüyoruz" diyen Dr. Gülizar Özer, oğluyla birlikte çalışmanın hem kendisi hem de eşi için büyük bir mutluluk olduğunu dile getirdi.

Birlikte Görev Yapmanın Mutluluğu

Kayra Özer, şu anda annesiyle 112 Acil Çağrı Merkezi'nde görev yapmanın çok güzel bir deneyim olduğunu belirterek, "Annemle birlikte çalışmaktan çok mutluyum. Hem işimizi profesyonelce sürdürüyoruz hem de birbirimize destek oluyoruz. Bu durum benim için ayrıca motive edici bir deneyim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Obezite bir teknoloji hastalığıdır
Hekimler özel muayenehanesine kaçmaya başladı
Profesörden Bağışıklık Sistemi İçin Beslenme Tavsiyeleri
İzmir Şehir Hastanesi, SMA'nın merkezi oldu
Ölüm Diyeti: Gerçekler ve Tehlikeleri