Antalya'da Hafız Mustafa 1864’ün 17. Mağazası Açıldı

Türkiye'nin köklü tatlı markalarından Hafız Mustafa 1864, 17. mağazasını Antalya'da açtı. Bu yeni şube, markanın yenilikçi vizyonunu ve geleneksel tatları modern bir konseptle buluşturuyor.

Hafız Mustafa 1864, 2007 yılında Ongurlar Ailesi tarafından devralındıktan sonra hızla büyümeye devam ediyor. Antalya'daki yeni mağaza, markanın 17. şubesi olarak hizmete girdi. Mağaza, The Land of Legends'ında renkli ve temalı konseptiyle dikkat çekiyor. Sünger Bob Squarepants, Dora, Teenage Mutant Ninja Turtles, Star Trek ve Paw Patrol gibi popüler çizgi karakterlerin detaylarıyla süslenmiş bu şube, 150 m² kapalı alanı ve 250 m² bahçesiyle geniş bir hizmet sunuyor.

Uluslararası Büyüme Stratejileri Devam Ediyor

Hafız Mustafa 1864, sadece Türkiye'de değil, uluslararası alanda da büyümesini sürdürüyor. Dubai Mall'da açılan şubenin ardından, markanın Londra'nın en önemli caddesinde açılacak şubesi için hazırlıklar devam ediyor. Türkiye'deki yeni şubeleriyle de dikkat çeken marka, son olarak Nickelodeon Hotels & Resorts Türkiye'de bir mağaza açarak Antalya'lılara ulaştı.

Eren Ongurlar: "Antalya Mağazamız Yenilikçi Vizyondan Bir Örnek"

Hafız Mustafa Yönetim Kurulu Başkanı Eren Ongurlar, Antalya mağazasının markanın yenilikçi vizyonunun başarılı bir örneği olduğunu belirtti. Ongurlar, “Antalya şubemiz, köklü geleneksel duruşumuzu popüler çizgi karakterlerle birleştirerek modern dünyayı kucaklayan yenilikçi yüzümüzün güçlü bir simgesi oldu. Geleneksel ve eşsiz lezzetlerimizi farklı kesimlere ulaştırmak, çeşitli damak zevklerine hitap edebilmek önemli bir hedefimizdi. Hafız Mustafa 1864, sadece ürün pazarlayan bir marka değil, geleneksel tatlılarımızı dünyaya tanıtan bir lezzet ve kültür elçisidir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Kripto Piyasasında Son Gelişmelerin Analizi
İlk Toros Fıstığı Hasadı Yapıldı
Konya'nın 2023 Vergi Rekortmenleri Açıklandı: İşte Ekonomiye Katkı Sağlayan Firmalar
Yemeksepeti, 2024'te de 'Türkiye'nin En Sevdiği Marka' Seçildi
Gayrimenkulde Gerçek Değer Dönemi: Şeffaflık Artıyor