Antalyasporlu boksörler, Konya’dan 4 madalya ile ayrıldı

1-9 Temmuz 2024 tarihlerinde Konya'da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nda Antalyaspor Kick Boks Takımı, 3 altın ve 1 bronz madalya kazandı.

1-9 Temmuz tarihleri arasında Konya'da Karatay Kongre ve Spor Merkezi'nde düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nda, Antalyaspor Kick Boks Takımı büyük bir başarıya imza attı. Turnuvaya katılan takım, 3 altın ve 1 bronz madalya kazanarak dikkatleri üzerine çekti.

Mehmet Mıstık'tan Büyük Başarı

Turnuvada 89 kilogram Light Contact kategorisinde mücadele eden Mehmet Mıstık, elde ettiği altın madalya ile Türkiye şampiyonluğu sayısını 13'e yükseltti. Bu başarı, Mıstık’ın uzun süredir devam eden üstün performansının bir göstergesi olarak öne çıktı.

Sena Amine Nur Özgen Çifte Altın Madalya Kazandı

Antalyasporlu kick boksör Sena Amine Nur Özgen, 65 kilogram Kick Light ve Light Contact kategorilerinde birinci olarak iki altın madalya kazandı. Özgen, bu başarısıyla 2-10 Kasım 2024 tarihlerinde Yunanistan’da yapılacak Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı. Özgen’in elde ettiği bu başarı, milli takım oluşturma kriterlerini de karşıladı.

Neşet Korkmaz'dan Bronz Madalya

57 kilogram Low Kick kategorisinde mücadele eden Neşet Korkmaz, turnuvayı üçüncü sırada tamamlayarak bronz madalya kazandı. Korkmaz’ın bu başarısı, Antalyaspor Kick Boks Takımı’nın turnuvadaki genel başarısını pekiştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı sonunda patlatı
Burak Yılmaz, Kayserispor'daki görevinden istifa etti
Milli Halterci Ezgi Kılıç'ın Gözü Avrupa Şampiyonasında ve Los Angeles Olimpiyatları'nda
Trabzonspor da Halil Umut Meler'den dertli
Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda A. Efes şampiyonluğa ulaştı