Aracın motorunu yerinden fırlatan kaza: 3 yaralı

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Çarpışma sonucu bir aracın motoru kaldırıma fırlarken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesine bağlı Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde dün saat 17.35 sıralarında iki otomobilin çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Selinus Sahili istikametinden şehir merkezine seyir halindeki Hamza K. yönetimindeki 07 BHF 525 plakalı Audi marka otomobil, Uğur Mumcu 3. Sokak'tan caddeye çıkan Ural D.'nin kullandığı Ford marka 07 PR 944 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle 07 PR 944 plakalı aracın motoru yerinden çıkarak kaldırıma fırladı ve araç kaldırımdaki ağacı devirdi.

Yaralılar ve Müdahale

Kazada araçların sürücüleri Hamza K. ve Ural D. ile Audi otomobilinde yolcu olarak bulunan Tuğba A. yaralandı. Olayı gören çevredeki esnaflar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Araçlar Otoparka Çekildi

Kaza sonucu karışan araçlar, olay yerine çağrılan çekici yardımıyla otoparka çekildi. Polis ekipleri kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, Hamza K.'nin kullandığı otomobilin hızla ilerlerken Ural D.'nin aracına çarptığı an yer aldı. Çarpışmanın etkisiyle Ural D.'nin aracı kendi çevresinde dönerken, motorunun fırladığı ve diğer aracın kaldırımdaki ağacı devirdiği anlar net bir şekilde görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Bakan Yerlikaya Aksaray'daki otobüs kazasının kamera kaydını paylaştı
Down sendromlu öğrencinin ağzının bantlandığı fotoğrafa inceleme
Mobbing iddiasıyla müdüre silah çeken öğretmen tutuklandı
Afyon’daki otobüs kazasında muavin hayatını kaybetti
Aksaray'da feci otobüs kazası: Çok sayıda ölü ve yaralı var