Baba ve Oğulun Hayatını Kaybettiği Motosiklet Kazası Kamerada

İstanbul Avcılar'da meydana gelen motosiklet kazasında baba ve oğul hayatını kaybetti. Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul Avcılar ilçesi Firuzköy Bulvarı'nda saat 11.00 sıralarında meydana gelen kazada, Yunus Kar (49) yönetimindeki 34 GOC 275 plakalı motosiklet, iddiaya göre, 34 CVD 512 plakalı otomobil sürücüsünün sıkıştırması sonucu yön değiştirmeye çalışırken kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen 55 NF 044 plakalı çekiciye arkadan çarptı.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, motosikletin otomobil tarafından sıkıştırıldığı ve yön değiştirmeye çalışırken çekiciye çarptığı anlar net bir şekilde görülebiliyor. Kaza sonucu, motosiklet sürücüsü Yunus Kar ve oğlu Halil İbrahim Kar (17) hayatını kaybetti.

Olayın Detayları

Kazanın meydana geldiği anlarda çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, baba ve oğulun hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı ve olay yerindeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Down sendromlu öğrencinin ağzının bantlandığı fotoğrafa inceleme
Mobbing iddiasıyla müdüre silah çeken öğretmen tutuklandı
Afyon’daki otobüs kazasında muavin hayatını kaybetti
Aksaray'da feci otobüs kazası: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Ankara'da Siyasi Parti Genel Merkezine Uyuşturucu Operasyonu: 7 Gözaltı