Bahar Candan 'özüme döndüm' dedi

Suç örgütüne üye olmak ve dolandırıcılık suçlamasıyla yargılanan Bahar Candan, tahliye edilmesinin ardından basına açıklamalarda bulundu.

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından tutuklu yargılanan ve 44 yıla kadar hapis cezası istenen Bahar Candan, Marmara Cezaevi'nden tahliye edildi. Candan, tahliyesinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, cezaevi sürecinde eğitimine odaklandığını belirtti. "En önemli önceliğim cezaevinde derslerime çalışmaktı. Uzun zamandır okula gitmiyordum, bu süreci değerlendirdim" dedi.

"Ailemi ve Erkek Arkadaşımı Çok Özledim"

Bahar Candan, tahliye sonrası duygusal anlar yaşadığını ve ailesine kavuşacağı için mutlu olduğunu dile getirdi. "Ailemi ve erkek arkadaşımı çok özledim, büyük bir özlem içindeyim" ifadelerini kullanan Candan, cezaevi sürecinde fiziksel değişimler yaşadığını da belirtti. "Bayağı kilo aldım ve şu an kendimi çok çirkin hissediyorum" diyerek basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

"Özüme Döndüm"

Ailesinin hukukçu geçmişine dikkat çeken Candan, sosyal medya paylaşımlarındaki davranışlarının aksine, köklü bir aileden geldiğini vurguladı. "Ailecek hukukla ilgileniyoruz. Babam hukukçu, ablam da aynı şekilde. Anneannem psikolog. Özüme döndüm diyebilirim" şeklinde konuştu. Candan, cezaevi sürecinin kendisi için bir farkındalık yarattığını belirterek, "Ailemin bana öğrettiklerini hatırlamaktı, onlara kavuşacağım için çok mutluyum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Apartmanın önünde çalılıklar arasında ceset bulundu
Tamirci kılığına giren polis, aranan şahsı yakaladı
Elebaşı yurt dışında tutuklu olan suç örgütüne Konya dahil 6 ilde operasyon
Hatice Musaoğlu'nun gelini Nevin'de tutuklandı
Afyon’da hastane inşaatında olay! İntihara kalkışan işçileri kaymakam ikna etti