Bakan Kurum, bıraktığı yerden devam

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş'a gerçekleştirdiği ziyarette şehirdeki dönüşüm projeleri ve afet koordinasyonuyla ilgili detaylı incelemelerde bulundu.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş'taki ilk temasını Valilikle gerçekleştirdi. Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Bakan Kurum, ardından Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ile bir araya geldi. Vali Ünlüer, Bakan Kurum'a şehirdeki genel durum hakkında bilgi verdi. Özellikle yerinde dönüşüm çalışmaları, TOKİ Konutları, rezerv alanlar ve diğer önemli konular hakkında detaylı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı ile Görüşme

Valilik ziyaretinin ardından Bakan Kurum, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’i makamında ziyaret etti. Görüşmede, şehirdeki büyük ölçekli projeler ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Başkan Görgel, şehirdeki mevcut durum ve gelecekteki planlamalar hakkında Bakan Kurum’a bilgi sundu.

Afet Koordinasyon Toplantısı ve İlerleyen İncelemeler

Bakan Murat Kurum, Kahramanmaraş'taki temaslarını Afet Koordinasyon toplantısına katılarak sürdürdü. Bu toplantıda, şehirdeki afet riskleri ve bu risklerle başa çıkma stratejileri değerlendirildi. Bakan Kurum’un şehirdeki gezi ve incelemeleri ise devam edecek. Bu ziyaretlerin, şehirdeki gelişim ve dönüşüm projelerine katkı sağlaması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Marmara Depremi Uyarısı: 250 Yıllık Fay 7.8 Büyüklüğünde Deprem Üretebilir
ORKOD Uygulaması ile Orman Ürünleri Dijital Takibe Alınıyor
Çöpü Yere Atmayarak Cebine Koyan Genç Ödüllendirildi
Bakanlıktan Eğirdir Gölü İçin Acil Eylem Planı
Aç kalınca kovanları parçaladılar